Update articol:

Edupedu.ro: Vicepremierul Raluca Turcan menționează în CV-ul său oficial studii masterale la SNSPA pe care nu le-a absolvit de mai bine de 21 de ani

Sursa foto: facebook.com/RalucaTurcan

Raluca Turcan,  vicepremier cu atribuții de coordonare a Ministerului Educației,  menționează în CV-ul său oficial studii masterale la SNSPA pe care nu le-a absolvit de mai bine de 21 de ani, potrivit edupedu.ro.

La solicitarea Edupedu.ro, Școala Națională de Studii Politice și Administrative a răspuns că “doamna Raluca Turcan a fost înmatriculată la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, programul de studii academice postuniversitare, domeniul științe ale comunicării, promoția 1999-2001, dar nu a susținut examenul de finalizare și, prin urmare, nu deține diplomă de absolvire”.

Contactată de edupedu.ro, Raluca Turcan a spus: “Am urmat cursurile de masterat și am considerat acest lucru suficient pentru formarea mea. Am optat să nu susțin disertația pentru că activam deja în politică”.

STIRIPESURSE.RO: SNSPA confirmă – Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu are diplomă de licenţă (actualizare reacţia lui Manciu)