Update articol:

ELKO anunță extinderea certificărilor Cisco pentru echipamentele APC by Schneider Electric din oferta sa

ELKO România, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță că rack-urile din seria APC NetShelter SX și soluțiile Micro Data Center furnizate de Schneider Electric au obținut certificarea Cisco UCS pentru pre-asamblare și livrare.

Schneider Electric a obținut certificarea Cisco Unified Computing System (UCS) pentru pre-asamblare si livrare, pentru toate rack-urile APC NetShelter SX cu tehnologie Shock Packaging și pentru echipamentele Micro Data Center Xpress SX 24U și 42U. Astfel, compania a obținut extinderea acestei certificări de la un singur format standard la o întreagă gamă de produse.

Seria de produse NetShelter SX include 13 modele preconfigurate cu elemente de ambalare și livrare Shock Packaging, plus mii de opțiuni de personalizare ce permit configurarea pentru procese dedicate, precum Micro Data Center Xpress SX 24U și 42U, care sunt prevăzute cu toate elementele de infrastructură fizica APC by Schneider Electric.

“Această certificare este esențială pentru clienții noștri, deoarece furnizează garanția că produsele noastre pot fi furnizate cu echipament preinstalat în valoare chiar și de milioane de dolari”, a spus Dave Johnson, EVP, Divizia IT, la Schneider Electric. “Schneider Electric menține o alianță strânsă cu Cisco, oferind împreună clienților soluții integrate de cea mai bună calitate, ce constituie pietrele de temelie pentru infrastructura edge”, a continuat acesta.

Cisco UCS reprezintă punctul de plecare pentru NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack și Microsoft Azure Stack, alături de soluția hiper-convergentă Cisco HyperFlex. Datorită certificării, toate aceste infrastructuri convergente pot fi livrate în rack-urile APC NetShelter SX prevăzute cu Shock Packaging. Ca urmare, partenerii și integratorii de sisteme obțin beneficii multiple, economising atât timp, cât și spațiu, nemaifiind nevoiți să despacheteze, instaleze și configureze toate echipamentele pe parcursul procesului de integrare.

Pentru a oferi cel mai înalt nivel de siguranță la transport, produsele APC NetShelter SX cu Shock Packaging au fost supuse unor proceduri de testare riguroase, ce depășesc standardul International Safe Transit Association 3E. Astfel, Schneider Electric a investit puternic în testare și analiză pentru a măsura forțele la care este supus echipamentul și abilitatea NetShelter de a le prelua, obținând astfel caracteristicile unei livrări în siguranță deplină, ce i-au adus certificarea Cisco.

“APC by Schneider a fost compania perfectă pentru încheierea unui parteneriat în spațiul soluțiilor Micro Data Center”, a spus Dan Hanson, Senior Director, UCS Product Management la Cisco. “Prin alianța noastră, ne întărim eforturile de a livra cele mai bune soluții Edge și IoT din lume, caracterizate prin flexibilitate, rezistență și viteză de instalare”, a continuat acesta.

Totodată, trebuie precizat că familia de produse NetShelter SX dispune de o gamă extinsă de opțiuni, pentru a putea satisface o gamă largă de cerințe din partea utilizatorilor, astfel înregistrând vânzări de peste 1 milion de unități. Produsele sunt disponibile în diverse formate și dimensiuni, astfel încât administratorii IT să poată folosi spațiul disponibil într-un mod cât mai eficient. Iar datorită certificării Cisco USC, APC NetShelter SX oferă o soluție end-to-end perfect sigură pentru încărcarea, transportul, descărcarea și instalarea de echipament IT cu o greutate de peste 900 de kilograme.

APC by Schneider Electric este specializat în furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie. APC oferă produse, software şi sisteme destinate reşedinţelor, birourilor, centrelor de date şi mediilor industriale.

Grupul ELKO este distribuitor de produse și soluții IT, reprezentând 210 producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO România face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (30/10/2020)

Hotarari AGOA din data de 29.10.2020 - versiunea in limba engleza

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (30/10/2020)

Hotarari AGA O & E din 30.10.2020

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (30/10/2020)

Acceptare mandat membru provizoriu Directorat