Update articol:

Elon Musk avertizează că guvernul mondial va duce la „colapsul” civilizației

Miliardarul Elon Musk a avertizat, în cadrul  Summitului Guvernului Mondial din 2023 din Emiratele Arabe Unite, că orice încercare de a crea un guvern mondial ar duce la „prăbușirea” civilizației umane. Musk a făcut aceste comentarii virtual, în timp ce se adresa oficialilor guvernamentali la evenimentul din Dubai.

CEO-ul SpaceX a avertizat că „prea multă cooperare între guverne” creează un risc civilizațional, deoarece înăbușă diversitatea.

Musk a susținut că de-a lungul istoriei civilizațiile majore au fost separate prin distanță, astfel încât, atunci când una a intrat în declin, cum ar fi Imperiul Roman, altora li s-a permis să crească, precum islamul. Într-o lume globalizată, acest lucru este imposibil și lumea va depinde pentru totdeauna de cea mai slabă verigă a ei, a afirmat fondatorul Tesla.

„Vrem să avem o anumită diversitate civilizațională, astfel încât, dacă ceva nu merge bine cu o civilizație, totul să nu se prăbușească, iar umanitatea să continue să meargă înainte”, a spus Musk.

Miliardarul a subliniat importanța conservării umanității, deoarece „este ca o lumânare mică într-un întuneric vast și o lumânare minusculă foarte vulnerabilă care ar putea fi stinsă cu ușurință”.

Miliardarul a vorbit și despre problema vieții extraterestre, spunând că pare a fi un fapt „tulburător” faptul că nu există niciun semn al extratereștrilor. „Nu am văzut nicio dovadă de tehnologie extraterestră sau vreo viață extraterestră. Cred că aș ști”, a declarat el, adăugând: „Noi, SpaceX – facem multe. Nu cred că cineva știe mai multe despre spațiu decât mine, cel puțin despre tehnologia spațială”.

Avertismentul lui Musk cu privire la guvernul mondial nu pare să-i influenţeze pe cei care îl doresc foarte mult. Acum câteva zile, globalistul WEF Klaus Schwab a cerut elitelor să se unească pentru a „stăpâni” tehnologiile avansate, avertizându-le că, dacă nu acționează rapid, lumea ar putea „scăpa de sub controlul nostru”.

BVB | Știri BVB

VRANCART SA (VNC) (31/05/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SIF HOTELURI SA (CAOR) (31/05/2023)

Act aditional promisiune bilaterala vanzare cumparare Eurohotel Baia Mare

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (31/05/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA din data de 19/20 iunie 2023

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (31/05/2023)

Nuclearelectrica inclusa in indicii MSCI Frontier Markets

ALRO S.A. (ALR) (31/05/2023)

Grupul ALRO si AZERALUMINIUM au semnat un memorandum de intelegere