Update articol:

eMag confirmă că a vândut stocul de 5 milioane de măști

eMag a confirmat, printr-o postare pe Facebook, că a vândut stocul inițial de 5 milioane de măști, pe care l-a scos azi la vânzare, urmând ca de duminică să mai pună la vânzare încă 2 milioane de măști.

“Deși comenzile de măști de protecție au fost limitate la o cutie pentru fiecare client, prima tranșă de 5 milioane de bucăți (transportată cu ajutorul unui avion cargo Boeing 787 plin) s-a epuizat în aproximativ 6 ore, cu un vârf de vânzare de 600 de comenzi pe minut. Duminică vom avea partea a doua din această săptămână, cu peste 2 milioane de măști de protecție”, a scris eMag.

FinancialIntelligence.ro a scris ca eMAG nu mai avea disponibil la vânzare setul de 50 de măști de protecție, la 146,83 de lei, astăzi, în jurul orei 18.15.

Astăzi, compania a anunțat că peste șapte milioane de măști de protecție vor fi disponibile pe eMAG,  fără adaos comercial. Comenzile au fost limitate la o cutie pentru fiecare client, potrivit unui comunicat al companiei.

Ulterior, ALTEX România a anuntat ca pune la vânzare 5 milioane de măști de protecție la 2,99 de lei bucata, potrivit unui comunicat. Altex România a anuntat ca a negociat cu furnizorilor săi acest preț, asumându-și adaos zero la vânzare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor populației, și alăturându-se astfel, demersului inițiat de eMAG.

Si la Altex, pentru o perioada, stocul a fost epuizat, insa, ulterior, mastile au revenit in stoc.

 

Peste șapte milioane de măști de protecție pot fi comandate începând de astăzi pe eMAG, la un preț fără adaos comercial…

Publicată de eMAG pe Joi, 9 aprilie 2020

 

BVBStiri BVB

ZENTIVA S.A. (SCD) (24/09/2021)

Convocare AGAO - 1 noiembrie 2021

Turbo Long on Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA (RCSNGTL1) (24/09/2021)

Reluare tranzactionare - ora 12:35 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (24/09/2021)

Semnarea unui contract de vanzare-cumparare pentru One Athenee

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (23/09/2021)

Retragere autorizatie administrator de risc