Update articol:

Emil Răzvan Pîrjol, secretar de stat la Economie, Ionel Scrioşteanu şi Valeriu Lupu – secretari de stat la Ministerul Transporturilor

Emil Răzvan Pîrjol a fost numit secretar de stat la Economie, iar Ionel Scrioşteanu şi Gheorghe Cojanu – secretari de stat la Ministerul Transporturilor şi Comunicaţiilor , potrivit unor decizii ale premierului Ludovic Orban. 

Potrivit profilului de Linkedin, Emil Răzvan Pîrjol este președinte al Bucharest Tourism Bord și Head of Hospitality Department la Niro Investment Group,controlat de omul de afaceri Nicu Dumitru, cunoscut ca Niro. În 2012 a fost consilierul lui Eduard Hellvig, actualul director SRI, care în acel moment era ministru la dezvoltare regională și turism.

În perioada iulie 2012-decembrie 2015, Pîrjol a fost director general al Companiei de Investiții pentru Turism, companie de stat, desemnat în această funcție de Eduard Hellvig, potrivit Hotnews. Câteva luni, până să ajungă secretar de stat a lucrat și pentru grupul controlat de Niro, cunoscut pentru afacerile imobiliare. Are un adevărat imperiu imobiliar. Una dintre afacerile în care a fost implicat a fost Complexul Europa, demolat în luna septembrie.

 

Ionel Scrioșteanu a fost administratorul public al județului Ilfov și directorul de cabinet al președintelui Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache (PNL). La Transporturi a mai fost numit secretar de stat Valeriu Lupu, membru PMP Timiș, iar secretar general Gheorghe Cojanu.

 
Marinela Mititelu, jurnalistă la Realitatea TV, a  fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al vicepremierului Raluca Turcan.
 

BVB | Știri BVB

RCB GOLD (RCGLD) (01/07/2022)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (01/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (01/07/2022)

Hotarare AGOA - 30.06.2022

Sphera Franchise Group (SFG) (01/07/2022)

Publicarea Raportului de Sustenabilitate aferent anilor 2020-2021

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (01/07/2022)

Pretul pentru compensarea fractiunilor de actiuni