Update articol:

Emisiunea și răscumpărarea de unități de fond FDI ETF BET Tradeville, suspendată temporar, pentru trecerea administrării la SAI Patria Asset Management

Emisiunea și răscumpărarea de unități de fond FDI ETF BET Tradeville, suspendată temporar, pentru trecerea administrarii la SAI Patria Asset Management

Emisiunea și răscumpărarea de unități de fond FDI ETF BET Tradeville va fi suspendată temporar, pentru trecerea administrarii la SAI Patria Asset Management, reiese dintr-un raport transmis Bursei de Valori București.

S.A.I. Tradeville Asset Management, administratorul actual al fondului a anunțat: “Prin Avizul nr. 103/18.03.2021, Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a avizat inlocuirea S.A.I. Tradeville Asset Management S.A. in calitate de administrator al FDI ETF BET Tradeville cu S.A.I. Patria Asset Management S.A..

Incepand cu data de 7 aprilie 2021, emisiunea si rascumpararea unitatilor de fond ale FDI ETF BET Tradeville vor fi suspendate pentru o scurta perioada de timp.

. • Suspendarea temporara a FDI ETF BET Tradeville este justificata de reglementarile aplicabile in vederea efectuarii transferului complet al activelor si documentelor fondului catre S.A.I. Patria Asset Management S.A..

• Perioada de suspendare se va incheia in momentul in care Autoritatea de Supraveghere Financiara autorizeaza modificarile survenite in documentele fondului determinate de schimbarea administratorului.

 • Strategia de investitii, structura si caracteristicile fondului nu se vor modifica in urma acestei tranzactii. Astfel, politica de investitii va ramane neschimbata, fondul continuand sa urmareasca structura indicelui de referinta BET, oferind investitorilor expunere pe companiile listate la bursa din structura acestuia si reinvestind dividendele.

• SSIF TradeVille va ramane implicata activ in proiect si va continua sa fie participant autorizat si formator de piata pentru unitatile emise de catre fond. • Ulterior finalizarii preluarii, denumirea fondului se va modifica in ETF BET Patria-Tradeville reflectand parteneriatul dintre cele doua companii.

• De asemenea, la momentul preluarii de catre S.A.I. Patria Asset Management S.A., Depozitarul fondului, comisionul de administrare precum si comisioanele de emisiune/rascumparare aferente FDI ETF BET Patria-Tradeville vor ramane neschimbate.”

ETF BET Tradeville este o forma simpla si accesibila de a investi in cele mai importante si lichide companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. Listat la Bursa de Valori Bucuresti la randul sau, fondul a debutat pe piata de capital in data de 29 august 2012 la pretul de 5 lei/unitate.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014