Update articol:
COMUNICAT

EnergoBit și Huawei încheie un Memorandum de înțelegere pentru a contribui la implementarea proiectelor fotovoltaice în România

Poză: (de la stânga la dreapta) Adrian Terec, Director Adjunct EnergoBit, Kuang Sai, Director Huawei Smart PV Business, Marketing Global, Sales & Service, Florin-Mircea Pop, Director General EnergoBit, Bian Dongyang, Director Huawei Romania Digital Power Business dept., Tang Minghuang, Director Huawei European Smart PV dev, dept.

În cadrul New International Expo Center 2023, care a avut loc la Shanghai în perioada 23-26 mai, EnergoBit și Huawei România au semnat un Memorandum de Înțelegere (MoU) de cooperare globală pentru proiecte fotovoltaice și de stocare a energiei.

EnergoBit și Huawei România vor colabora pentru a dezvolta proiecte fotovoltaice și de stocare a energiei la scară utilitară, comercială și industrială (C&I) și rezidențială în România. Colaborarea va include furnizarea soluțiilor Huawei Digital Power pe piața românească. De asemenea, ambele părți vor colabora pentru a dezvolta noi oportunități de utilizare pentru industrie. În cele din urmă, parteneriatul va explora o cooperare inovatoare în domenii precum soluțiile de încărcare a vehiculelor electrice, printre altele.

EnergoBit reunește peste trei decenii de experiență în proiecte energetice, cu peste două mii de MW instalați în proiecte de energie regenerabilă executate în România. În toate liniile noastre de business, de la servicii energetice la producția de echipamente electrice și mentenanța și operarea centralelor electrice, ne angajăm să facem energia mai fiabilă, mai eficientă, mai economică și mai ecologică”, a declarat Directorul General al EnergoBit, Florin-Mircea Pop.

Huawei se angajează să integreze tehnologiile digitale și electronice de putere, să dezvolte energie curată și să permită digitalizarea energiei pentru a conduce revoluția energetică pentru un viitor mai bun și mai verde. Viziunea comună a companiilor Huawei și EnergoBit se concentrează pe sprijinirea dezvoltării industriei energiei digitale în România, iar această cooperare va permite produselor și soluțiilor inovatoare Huawei să creeze valoare socială și de afaceri.

Shanghai New International Expo Center (SNEC) se desfășoară între 23 și 26 mai în Shanghai, China. La standul său, Huawei își va prezenta soluțiile inovatoare și practicile de aplicare care permit ca energia fotovoltaică verde să devină o sursă principală de energie pentru fiecare casă și afacere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://community.solar.huawei.com/en/offline_detail.html?detailId=8

 

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out