Update articol:

Eturia: Cererea pentru pachetele speciale de sărbători a crescut în luna octombrie cu 40% față de luna precedentă

În perioada sărbătorilor, sejururile în destinațiile însorite devin mai apreciate ca oricând. Temperaturile confortabile, decorul exotic precum și calitatea serviciilor îi determină pe turiștii  să caute pachete care le oferă atât o destinație ofertantă, cât și o vacanță în siguranță, consideră reprezentanții Eturia.

Încă de la începutul toamnei, turiștii și-au îndreptat atenția spre destinații mai calde, însorite, în care siguranța și confortul se află pe primele locuri. Cererea pentru pachetele speciale de sărbători a crescut în luna octombrie cu 40% față de luna precedentă, iar Eturia prevede o tendință crescătoare până la începutul lunii decembrie.

Pe anumite destinații pachetele sunt deja epuizate, charterele către Kenya, Zanzibar, Republica Dominicană și Mauritius fiind cele mai căutate.

„În acest moment, oferta noastră de sărbători, pentru destinațiile exotice, este adaptată nevoilor turiștilor. Vorbim despre circuite de grup cu însoțitor, sejururi la plajă cu zbor charter, vacanțe pentru luna de miere, vacanțe individuale și altele. Turiștii au suportul nostru în găsirea celor mai bune soluții pentru ei și vacanța lor, primesc o asigurare complexă de călătorie care acoperă și clauza Covid, iar cei care au ales să se vaccineze pot călători cu mai puține restricții,” spune Ana Maria Gherasim, Sales Manager la Eturia.

Pentru sfârșitul anului, răman în trend destinațiile tradiționale din ultimii doi ani care au rămas deschise pe timpul pandemiei Covid și anume: Kenya, Maldive, Zanzibar, Madeira, Republica Dominicană, Mexic, Egipt, Dubai, Brazilia, Costa Rica, Peru și Seychelles.

Avem de asemenea o cerere foarte mare pentru Mauritius unde Eturia va opera un zbor charter de Revelion. Odată cu deschiderea granițelor pentru turiști, înregistrăm un interes foarte mare pentru SUA, Cuba, Sri Lanka și Thailanda. În ceea ce privește destinațiile noi introduse: Jamaica, Panama, Namibia și Columbia și acestea se bucură de interesul crescut al turiștilor.

Ofertele Eturia pentru sărbători încep de la 690 €/persoană pentru un sejur cu zbor charter de Crăciun în Emiratele Arabe Unite și de la 1,100 – 1,800 €/persoană pentru pachetele cu zbor charter către Mauritius, Kenya, Republica Dominicană sau Mexic.

În ceea ce privește circuitele Eturia, avem un portofoliu bogat, și pentru acest an, a căror valoare începe de la 1,300 €/persoană pentru Sri Lanka, Kenya sau Capul Verde precum și pachete premium ce ajung la 3,690 €/persoană pentru un circuit cu însoțitor de grup în Panama și Costa Rica, Mexic sau Brazilia și Argentina. Destinațiile, serviciile de calitate, tarifele fără costuri suplimentare sau ascunse și siguranța călătoriei rămân pilonii de bază pe care sunt construite și pachetele pentru Crăciun și Revelion.

Odată cu relaxarea restricțiilor și redeschiderea granițelor pentru tot mai multe destinații, anul 2022 se anunță unul promițător pentru turism, astfel că Eturia preconizează o cerere tot mai mare din partea clienților pentru a călători în destinațiile care până în 2020 erau în topul preferințelor lor, dar care, în ultima perioadă, au fost reticente în întâmpinarea călătorilor.

Având în vedere că Asia își redeschide granițele (deocamdată Sri Lanka și Thailanda) așa cum se preconizează, turiștii noștri vor prefera din nou destinațiile tradiționale asiatice: Singapore, Indonezia, Thailanda, Sri Lanka, India și Japonia. Eturia cercetează constant situația internațională și ține pasul cu toate măsurile luate de autorități în cele mai populare destinații turistice, fiind mereu în contact și cu partenerii locali”,  a mai adăugat Ana Maria Gherasim. 

***

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism. Pentru clienți, dincolo de cele peste 130 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/05/2022)

Promateris atrage o noua finantare cu fonduri nerambursabile norvegiene

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014