Update articol:
Financial Intelligence și Thepesia Corporate Advisory au lansat rubrica de Educație Antreprenorială

Eugen Lascu: Pregătim un ghid privind managementul strategic adresat antreprenorilor români

eugen lascu

Thepesia Corporate Advisory pregăteşte un ghid privind managementul strategic adresat antreprenorilor români. 

Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory, a spus:Pregătim un ghid privind managementul strategic adresat antreprenorilor români. Este vorba de un ghid românesc, adaptat la ethosul românesc, cu studii de caz, fiecare concept de management strategic este ancorat într-un exemplu, astfel încât omul să îl primească şi să aibă o experienţă specială, care să îl ajute în activitate.   

Toată această acumulare personală de 30 de ani, care înseamnă experienţe, dar şi programe făcute la şcolile din străinătate, la dezbaterile din ţară, dar şi internaţionale, simt nevoia să o pun în slujba comunităţii din  care fac parte. În alte culturi, a da comunităţii este o valoare, pe care trebuie să o împărtăşim şi noi.     

Îmi propun să pregătesc un pachet de traininguri pentru antreprenori. Este un eveniment care trebuie să fie de taifas profesional, nu scorţos. Întotdeauna scorţoşenia este apanajul mediocrităţii.

Trebuie să fii casual, relaxat, dezinhibat. Atunci primeşti şi dai. Este vorba de o comunicare prietenoasă, în care eu împărtăşesc propriile mele experienţe şi concepte, iar  oamenii vin cu propria lor experienţă. Este un proces de îmbogăţire interactivă”.

 

Vezi detalii aici: https://financialintelligence.ro/category/educatie-antreprenoriala/

În calitate de consultant, Eugen Lascu are o experiență vastă în managementul schimbării (change management – componentă umană a schimbării) și finanțarea corporativă.

BVB | Știri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (19/05/2022)

Structura actionariat la data de 30 aprilie 2022

Erste Group Bank AG (EBS) (18/05/2022)

Rezultate vot - AGA Anuala din 18.05.2022

Digi Communications N.V. (DIGI) (18/05/2022)

Corectare erori materiale raport financiar Q1 2022

VRANCART SA (VNC) (18/05/2022)

Tranzactii parti afiliate conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)