Update articol:
REPLICA

Euroins răspunde atacului AutoCar: Un service auto, care facturează companiile de asigurări cu tarife şi de cinci mai mult decât media naţională, aruncă în spaţiul public acuzaţii nefondate şi împrăştie informaţii false

Societatea Euroins România Asigurare Reasigurare SA este şocată că în România un service auto, care facturează companiile de asigurări cu tarife şi de cinci mai mult decât media naţională, poate merge atât de departe pentru a pune mâna pe bani necuveniţi aruncând în spaţiul public acuzaţii nefondate şi împrăştiind informaţii false, arată un comunicat de presă al asiguratorului, transmis ca replică la comunicatul anterior al AutoCar.

Grupul AutoCar a afirmat că sunt 280 de acțiuni pe lună, deschise în instanță împotriva Euroins.

Asiguratorul a transmis: “În ceea ce priveşte procesele, cifra este falsificată prin adunarea tuturor termenelor şi a înfăţişărilor din câteva sute de procese, dar din păcate nu există nicio lege care să interzică un astfel de calcul. Euroins Romania îşi apără în tribunale dreptul de a refuza să devină o ţintă pentru extorcarea de bani prin exploatarea lacunelor legislative.

Acest service nu are nici autoritatea, nici dreptul legal, nici calificarea şi nici competenţa, ca să nu mai vorbim de dreptul moral, de a emite asemenea acuzaţii atât timp cât fură bani prin facturarea de tarife indecente şi apoi depune plângeri la ASF pe motiv că Euroins Romania refuză să se supună şantajului. Comunicatul lor agresiv confirmă veridicitatea cifrelor şi a practicilor expuse marţi de Euroins Romania.

În încheiere, precizăm că, faţă de tarifele de aproape 200 de euro plus TVA per zi cerute de Autocar pentru închirierea de maşini de serie ca autovehicul de schimb, Eurohold Group, acţionarul Euroins Insurance Group, ia în calcul să deschidă în România o sucursală a reţelei sale de vânzare de Maserati. Din analiza tarifelor de la acest service, Eurohold Group poate oferi această marcă de maşină sport exclusivistă spre închiriere la un preţ mai mic decât cere Autocar pentru maşini de serie.”