Update articol:
Marius Constantin Budăi:

“Evoluția ascendentă a economiei aruncă în derizoriu atacurile politice și partizane atât din interiorul cât și din exteriorul României”

Evoluția ascendentă a economiei, consemnată oficial, aruncă în derizoriu atacurile politice și partizane atât din interiorul cât și din exteriorul României, consideră Marius Constantin Budăi, președinte al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaților. Acesta precizează, pe pagina sa de facebook: “România înregistrează o creștere economică de 4,3 %, în trimestrul 3 al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Am avut o creștere economică de 4% în primul trimestru, de 4,1 % în al doilea trimestru și 4,3% pentru trimestrul 3. Per ansamblu, pe primele nouă luni ale acestui an, avansul PIB este de 4,2%.

Acest nivel de creștere economică infirmă din nou prognoza Comisiei Europene care, recent, a redus până la 3,6 % prognoza pentru România.

Este incredibil că un om însărcinat cu responsabilitățile funcției de președinte declară public că ”nu există nicio perspectivă de bună guvernare, de bună implicare în afacerile europene, iar aceste lucruri sunt foarte grave”, deși, știe bine că realitatea este complet diferită”.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (30/10/2020)

Hotarari AGA O & E din 30.10.2020

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (30/10/2020)

Acceptare mandat membru provizoriu Directorat

Erste Group Bank AG (EBS) (30/10/2020)

Notificare - detineri > 4%