Update articol:

Extasy, primul start-up Tech al fondatorului UNTOLD și Neversea, a adunat capital de 1 milion de euro

Extasy, aplicația de experiențe cu care, în decembrie 2020, fondatorul UNTOLD, Bogdan Buta împreună cu Sveatoslav Veaceslav Vizitiu, un prieten din studenție, și-au făcut debutul ca antreprenori în tehnologie, a atras alte 650 de mii de euro de la investitori, în runda de Seed. Aplicația, care poate fi testată de utilizatorii iOS, a atras investitori importanți precum Voicu Oprean, fondatorul companiei de software din Cluj-Napoca AROBS, Patrick Ciorcilă, co-fondator SportsFestival, fondul de investiții Early Game Ventures, Cristina Filip, partener în cadrul firmei de avocatură Filip& Company, și Avi Cicirean, organizatorul evenimentului Brand Minds în România.

Aplicația va fi disponibilă tuturor din luna iunie. Pentru early adopters, respectiv cei care vor să testeze aplicația în varianta Beta iOS, se pot înscrie pe siteul extasy.com.

Cu această ocazie, Extasy își mărește echipa și caută colegi cu energie și potențial în zone precum development, marketing, digital, growth, customer support. Ce interesați pot trimite un CV pe jobs@extasy.com.

În prezent, evaluarea business-ului a crescut de la 3,5 milioane de euro în luna decembrie, la 6,5 milioane de euro în prezent, iar investiția din primul stadiu (pre-seed- suma necesara pentru a dezvolta ideea/proiectul) a crescut la 1 milion de euro.

“Varianta BETA pentru sistemul de operare iOS este disponibilă pentru cei interesați pe site-ul extasy.com. Ne dorim să lansăm oficial aplicația pentru toți utilizatorii, în luna iunie. Am adunat deja câteva zeci de furnizori de experiențe în aplicație atât din România cât și din străinătate. Ne dorim să generăm un ecosistem antreprenorial în jurul acestei aplicații și să încurajăm cât mai mulți tineri să își dezvolte un business în această zonă de experiențe pe care să îl înscrie pe Extasy”, a explicat Bogdan Buta, fondatorul Extasy.

Fondul de investitii Early Game Ventures si-a aratat increderea in acest business inca de la inceput.

Investim în Extasy pentru că avem încredere în viziunea lor de a crea un marketplace viabil de experiențe, un ecosistem axat mai mult pe entertainement, care iese din zona de turism ocazional. Viziunea lor este aplicabilă în orice zona geografică, practic Extasy este un business fără frontiere. Mai mult, în acest format poate nu doar scala foarte eficient, dar poate totodată să ajute la dezvoltarea altor mici afaceri locale, explică Cristian Munteanu, Managing Partner Early Game Ventures.

Voicu Oprean, fondatorul Arobs, crede că aplicația conectează mai multe generații.

“Această aplicație are potential scalabil extraordinar. A investi în aplicația de experiențe – Extasy – într-o perioadă în care suntem restricționați în mișcări, mi s-a părut mai mult decît oportun. Cred că serviciile oferite de această aplicație conectează generațiile în căutare de experiențe- precum generația Y și nu numai”, a declarat Voicu Oprean, fondatorul AROBS.

Un alt investitor care s-a alăturat business-ului este Avi Cicirean, fondatorul evenimentului BRAND MINDS.

“Mă bucur că ne-am alăturat viziunii Extasy, de a aduce experiențe unice în viața oamenilor. Dorim ca aportul nostru să contribuie la crearea unui brand cu impact global”, a declarat Avi Cicirean, fondatorul evenimentului Brand Minds.

Extasy se va concentra pe a oferi cele mai interesante, diverse și de calitate experiențe (exemplu: intalnit vedete sau artisti internationali, sărit cu parașuta, concerte, pilotat avion, etc) tinerilor ce isi doresc sa traiasca viata cat mai intens si sa aiba parte sau sa faca cadou experiente memorabile. De la cele locale, pe care le pot explora în orașul de domiciliu, până la cele care pot fi trăite în afara țării. Aplicația va avea și o componentă de finanțare, în parteneriat cu Grupul Financiar Banca Transilvania, prin care cei care își doresc să achiziționeze o experiență extravagantă, dar costisitoare, să poată accesa și primi un împrumut, totul direct în aplicație.

În al doilea semestru din 2021 aplicația se va lansa oficial în orașele principale din țară, urmând ca, până la finalul anului 2021, să cuprindă toate orașele importante din România. În 2022, Bogdan Buta si echipa intenționează să o extindă în diferite piete din Europa.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/07/2021)

Semnare contracte vanzare-cumparare actiuni

OMV PETROM S.A. (SNP) (28/07/2021)

Rezultate financiare semestriale S1 2021 (rezultate individuale OMV PETROM S.A.)

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/07/2021)

Situatia detaliata a investitiilor la 30.06.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (28/07/2021)

Perioada inchisa tranzactionare: 29.07.2021 - 27.08.2021