Update articol:

Fifor: “Cei care nu înțeleg importanța și responsabilitatea funcției vor trebui să plece”

Foto Facebook Foto Facebook

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anunţat, luni, că a solicitat inspectorilor-şefi de poliţie să prezinte o evaluare “riguroasă” a activităţii.

Ministrul a adăugat că acţiunile dispuse săptămâna trecută pe linia transportului ilicit de persoane continuă şi primele rezultate încep deja să apară.

Fifor a scris pe pagina sa Facebook: “Am început ziua cu o videoconferință cu șefii de inspectorate din teritoriu, pentru a trece în revistă situația operativă și prioritățile săptămânii, urmând ca tipul acesta de întâlniri săptămânale să capete un caracter permanent.

În ceea ce privește cazul de la Galați, am dispus masuri ferme de verificare imediată a ceea ce s-a întâmplat, urmând ca cei care se fac responsabili să fie trași la răspundere, conform legii. Nu vom accepta ca astfel de situații să se repete vreodata, atitudinea polițiștilor implicați fiind inadmisibilă.

Am cerut fiecărui inspector șef de poliție ca, în maximum o săptămână, să prezinte o evaluare riguroasă a activității Inspectoratului, structură cu structură, urmând ca aceasta să facă obiectul analizei imediate de la nivel central.

Aștept transparență, onestitate și corectitudine, iar cei care nu înțeleg importanța și responsabilitatea funcției vor trebui să plece.

Acțiunile dispuse săptamâna trecută pe linia transportului ilicit de persoane continuă și în aceste zile și primele rezultate încep deja să apară.

Am fixat, de asemenea obiective precise pentru structurile MAI în legatură cu începerea anului scolar. Fiecare elev trebuie să se simtă în siguranță, acest subiect urmând să rămână o prioritate a Poliției române.”

 

BVBStiri BVB

Turbo Long on Volkswagen AG Vorzuge (RCVWTL1) (20/09/2021)

Reluare tranzactionare - ora 13:05 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (20/09/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 13-17 septembrie 2021

MedLife S.A. (M) (20/09/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 13-17 septembrie 2021

Turbo Long on adidas AG (RCADSTL1) (20/09/2021)

Reluare tranzactionare - ora 11:30 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

Erste Group Bank AG (EBS) (20/09/2021)

Notificare - detineri < 4%