Update articol:

Financial Intelligence și Thepesia Corporate Advisory lansează rubrica de Educație Antreprenorială (VIDEO)

eugen lascu

În spiritul vocației asumate, Financial Intelligence, împreună cu Thepesia Corporate Advisory, lansează un program adresat mediului antreprenorial, prin care se urmărește înarmarea membrilor acestui mediu cu concepte, instrumente, programe de training cuprinzând și studii de caz.

Vezi interviul cu Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory:

Scopul esențial al acestui demers este acela de a ajuta antreprenorii de a le dezvolta calitățile, abilitățile de management și decizionale într-un mediu care este din ce în ce mai provocator, în care au crescut exponențial pericolele, expunându-l unor situații extrem de critice, inclusiv insolvență și faliment.

Calea de realizare a dezideratelor propuse o vom realiza printr-un program de educație interactivă, utilizând instrumente de training adecvate, aliniate la cerințele actuale.

Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory, ne-a declarat: “Se impune că în mediul antreprenorial românesc, care este într-o faza încă incipientă istoric, să fie aduse o serie de concepte, practici consacrate în medii antreprenoriale mature. Există un spațiu încă insuficient acoperit, acela de management strategic, pentru care suntem pregătiți să contribuim atât prin experiență profesională de peste 30 de ani, cât și prin cunoștințele căpățate într-un număr mare de programe educaționale, de pregătire profesională, realizate în cadrul unor instituții de prestigiu din străinătate. La acestea aș spune că se adaugă și experiența de acreditor în cadrul EACTP (European Association of Turnaround Certified Practitioner), parte componentă a TMA, care mi-a dat posibilitatea să compar mediul antreprenorial românesc cu mediile antreprenoriale din alte economii și să îmi doresc aducerea celui dintâi la nivelul culturii și practicilor din țările cu antreprenoriat matur”.
În calitate de consultant, Eugen Lascu are o experiență vastă în managementul schimbării (change management – componentă umană a schimbării) și finanțarea corporativă.

Este practician certificat în restructurare – Turnaround Management, fiind membru al Turnaround Management și al Asociației Europene a Practicienilor în Restructurare. Totodată este practician în Managementul Schimbării.

Prin natură experienței, Eugen Lascu a lucrat peste 30 de ani în mediul antreprenorial românesc. A avut contact cu mulți antreprenori, a restructurat un număr mare de companii în România.

***

CITESTE SI:

“Ia aminte la tine”- Sf Vasile cel Mare / Condiție “sine qua non” a succesului antreprenorial

RAISA O SOLUȚIE!

GHID DE MANAGEMENT STRATEGIC adresat antreprenorilor români

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014