Update articol:

Florentin Țuca, primul dintre fondatorii Țuca Zbârcea & Asociații care investește în faza pre-seed în startup-ul Comarket, în anticiparea listării în platforma Seedblink

Florentin Țuca, managing partner și unul din fondatorii societății de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații, a decis să contribuie cu o investiție de tip equity în startup-ul Comarket, un marketplace B2B adresat industriei ospitalității românești, conducând astfel runda de finanțare care va continua prin listarea companiei pe platforma de crowdfunding Seedblink pentru a atrage 170.000 euro, potrivit unui comunicat de presă.

Comarket este un marketplace digital B2B care aduce împreună în aceeași platformă profesioniștii și furnizorii din industria ospitalității, un proces de digitalizare menit să eficientizeze lanțul de aprovizionare. Prin digitalizarea proceselor de achiziții, platforma sprijină buna desfășurare a business-urilor din ospitalitate, restaurante, cafenele și hoteluri.

„Contextul actual este unul dificil, atât pentru antreprenori cu experiență, dar și pentru business-uri aflate la început de drum, care, pe lângă îndrumare și consultanță de specialitate – juridică, fiscală – au nevoie, nu de puține ori, și de suport financiar. Astfel, am decis să sprijin afaceri dezvoltate în sectoare afectate puternic de pandemie, cum este HoReCa, cu o primă investiție în Comarket, un model de business pe care l-am urmărit încă din faza de proiect, în care cred și în care sper să îi regăsesc curând alături de mine și pe unii dintre camarazii mei co-fondatori”, a declarat Florentin Țuca, managing partner și fondator al Țuca Zbârcea & Asociații.

Platforma Comarket își propune să ofere o soluție rapidă și eficientă de gestionare a activității de achiziții în cadrul unui business HoReCa, oferind o alternativă modernă la metodele tradiționale (vizita agentului de teren în locație, plasarea de comenzi prin SMS, Whatsapp sau telefon etc.). În plus, platforma automatizează un proces care se repetă aproape zilnic, oferind utilizatorilor date privind istoricul comenzilor, centralizarea și detaliile logistice. Totul într-un produs 100% paperless.

“Investiția, și de ordin financiar, a celor ce ne-au secondat în toate negocierile ce au ținut de parteneriatul cu Infinite IT solutions, deținătorii și dezvoltatorii platformei, dar și in toate celelalte aspecte juridice ale companiei, ne onorează și reprezintă pentru noi și pentru viitorii investitori încrederea că evoluția business-ului cât și scalabilitatea lui au toate premisele de fi îndeplinite. Mai departe, ne dorim să atragem o finanțare complementară prin platforma de crowdfunding SeedBlink pentru a accelera dezvoltarea operațională a platformei și finanțarea proiectelor de marketing”, a declarat Florin Maxim, CEO și co-fondator al Comarket.

SeedBlink a listat Comarket marți, 17 noiembrie, ora 10, pentru o finanțare totală de 170.000 de euro.

Platforma Comarket se adresează antreprenorulul mediu din HoReCa, adică un restaurant de 80 de locuri, cu 5-10 angajați din mediul urban.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât din punctul de vedere al sumelor tranzacționate cât și al numărului de investitori, oferind celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovative. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (04/12/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (04/12/2020)

Hotarari AGA O & E din 04.12.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (04/12/2020)

Litigiu dosar nr. 5179/2/2019

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (04/12/2020)

Structura actionariat la data de 30 noiembrie 2020