Update articol:

Florin Cîţu este preşedintele PNL

Florin Cîţu este noul preşedinte PNL. Florin Cîţu a obţinut 2878 voturi (60,2%), iar Ludovic Orban – 1898 (39,7%), din total 4848 voturi. 72 de voturi au fost anulate.

Florin Cîțu l-a învins în această cursă pe Ludovic Orban, cel care a deținut funcția de președinte al PNL timp de 4 ani.

“Acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp, trebuie să fiu sincer şi să vă spun că alegerea dumneavoastră nu mă surprinde pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare este singura soluţie pentru PNL. Vă promit că voi fi preşedintele tuturor liberalilor, indiferent pe cine aţi votat astăzi. De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic – PSD. Să ştiţi că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare, este o mişcare care începe cu PNL, o mişcare care va schimba România în bine. Mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală”, a afirmat Cîţu.

Noul preşedinte al PNL şi-a invitat pe scena congresului echipa care se va prezenta la votul pentru celelalte funcţii de conducere din partid, care urmează să fie alese, duminică, într-un Consiliu Naţional.

Demisia mea din funcţia de preşedinte ale Camerei Deputaţilor va fi luni pe masă şi pot să vă spun acum că între mine şi Klaus Iohannis nu mai există nici un parteneriat, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Demisia mea din funcţia de preşedinte ale Camerei Deputaţilor va fi luni pe masă; între mine şi Klaus Iohannis nu mai există nici un parteneriat

 

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions