Update articol:

Florin Cîţu, reacţie după ce Raluca Turcan a spus că nu mai sunt bani de pensii şi alocaţii: E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt!

Citu

Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, luni, acuzaţiilor aduse de Raluca Turcan, care, într-un mesaj intern în partid, scria că nu mai sunt bani pentru pensii şi alocaţii. E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri, a spus Cîţu la sediul partidului, potrivit news.ro.

”Doamna Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus putea să vină la şedinţa BPN, nu în presă”, a spus Florin Cîţu, întrebat de faptul că Turcan i-a cerut, luni, demisia din fruntea partidului, pentru coaliţia cu PSD şi modul în care s-a negociat formula guvernului, doar în interesul său.

”Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a spus Turcan.

În replică, premierul interimar Florin Cîţu a răspuns: Este ministrul Muncii. Să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri (de pensii şi alocaţii – n.r.)”. 

BVB | Știri BVB

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Notificari - detineri > 5%

ROPHARMA SA (RPH) (03/12/2021)

Raport auditor S1 2021 - art. 108 Legea 24/2017 (R)

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

Erste Group Bank AG (EBS) (02/12/2021)

Notificare - detineri < 5%