Update articol:

Fost șef al serviciilor de informaţii bulgare: Putin se simte încolțit și caută isteric o soluție

“Comportamentul președintelui rus Vladimir Putin pare isteric și prost gândit. Se simte încolțit și caută frenetic soluții”, a comentat fostul ministru de interne și șef al Agenției de Stat pentru Securitate Națională (SANS) din Bulgaria, Tsvetlin Iovcev, potrivit Novinite.

Potrivit acestuia, dacă Putin nu vede o cale de ieșire din această situație, tensiunea va escalada. Iovcev a subliniat că până și mass-media rusă pro-guvernamentală critică deja mobilizarea.

“Dacă pornim de la așteptările unui comportament rațional, o armă nucleară nu ar trebui să fie folosită de Rusia. Aceasta este o amenințare care urmărește reducerea ajutorului țărilor europene și SUA către Ucraina. Și să trimită semnale clare în interiorul Rusiei”, a explicat fostul ministru de interne.

Criza politică din Bulgaria este un factor care crește riscul amenințărilor în mare măsură, potrivit fostului ministru de interne.Conform acestuia, statul bulgar nu este în măsură să implementeze măsurile necesare pentru protejarea securității naționale. „Dă dovadă de incapacitate de a face față crizelor”, a spus Tsvetlin Iovcev.

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (29/11/2023)

Suspendare provizorie sentinta faliment actionar majoritar

SAFETECH INNOVATIONS (SAFE) (29/11/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 21/22.12.2023

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (29/11/2023)

Electrica a atras o noua finantare de 17,4 mil. euro prin Fondul de Modernizare

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (29/11/2023)

Depunere Oferta publica de cumparare actiuni EVER