Update articol:

Dorinel Munteanu, marele fotbalist din “Generația de Aur”, deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galați

Fostul mare internațional Dorinel Munteanu deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galați. 
 
PMP Galați a anunțat: “De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galați. Este o bucurie și o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galați. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelența în sport și cu perioada de glorie a echipei Oțelul Galați. Ne-a făcut campioni în 2011 și, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galați. Este exponent al Generației de Aur a Naționalei României și numele lui a fost scandat cu admirație pe cele mai mari stadioane ale lumii. “Neamțul” e adoptat de Galați de mai bine de 10 ani. Este orașul unde a înregistrat cele mai importante performanțe ca antrenor, orașul unde este iubit și respectat așa cum merită.
De ce Dorinel Munteanu? Consecvență, disciplină și spiritul de campion îl vor ajuta să învingă în orice domeniu.
Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranță nu bani, nu glorie, nu funcții. Nu a fost ușor să îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galați și pentru Oțelul au fost determinante. Dorinel știe ce este administrația, ce înseamnă gestionarea proiectelor și a banilor, dar știe și ce este pasiunea.
Suntem convinși că, împreună cu echipa P.M.P., va face performanță și în Consiliul Local Galați!
Toți pentru Galați! Toți pentru România!”
 
Dorinel Munteanu a fost antrenorul care a câștigat titlul de campioană cu Oțelul Galați.

 

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021