Update articol:

Fostul președinte BVB, Lucian Anghel, numit vicepreședinte Bittnet

Sursa foto: BVB Sursa foto: BVB

Consiliul de Administrație BITTNET SYSTEMS s-a întrunit, pe 12 februarie, și a stabilit componența CA, astfel: Ivylon Management prin reprezentant legal, Logofatu Mihai Alexandru Constantin– Presedinte CA, domnul Anghel Lucian Claudiu – Vicepresedinte CA, domnul Logofatu Cristian Ion – Membru CA, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Totodata, in cadrul aceleasi sedinte a fost aprobat si Regulamentul de functionare al CA. Membrii Consiliul de Administratie au fost alesi de actionarii Companiei in AGOA din 29.01.2020.

Acționarii Grupului Bittnet (BNET) au numit, în ianuarie, Consiliul de Administrație.

Înființarea Consiliului de Administrație al Bittnet a fost unul dintre pașii necesari înaintea transferului grupului Bittnet de pe piața AeRO pe Piața Principală a Bursei de Valori București. Pentru a respecta reglementările aplicabile și regulile de guvernanță corporativă, companiile listate pe Piața Principală trebuie să aibă un Consiliu de Administrație cu cel puțin un Membru independent. În cazul Bittnet, această poziție de Membru independent va fi ocupată de Lucian Anghel, care are o experiență vastă pe piețele de capital locale și internaționale, servind timp de două mandate, între 2012 și 2020, ca Președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București. 

Ca un pas următor în procesul de transfer către Piața Principală, Bittnet va depune un prospect la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România în vederea primirii aprobării pentru admiterea acțiunilor sale pe Piața Principală, a anunțat compania în ianuarie. Compania estimează că acțiunile Bittnet vor fi tranzacționate pe Piața Principală până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2020.

Între 2015, anul în care acțiunile Bittnet au intrat la tranzacționare pe AeRO și până în prezent, acțiunile Bittnet au înregistrat o Rată Anuală Compusă de Creștere (CAGR) de estimativ 65% pentru venituri, de aproximativ 65% pentru capitalizarea de piață și de aproximativ 70% pentru capitalul acționarilor. În 2019, acțiunile Bittnet au fost pe locul 17 printre cele mai tranzacționate la Bursa de Valori București. Conducerea se așteaptă ca, în urma transferului către Piața Principală, acțiunile BNET să fie incluse în indicele BET-XT al Bursei de Valori București, care urmărește evoluția celor mai lichide 25 de companii cotate pe Piața Principală.

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Finalizarea programului de rascumparare a actiunilor proprii

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/07/2020)

Convocare AGEA pentru data de 21 august 2020

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.06-03.07.2020