Update articol:

Fostul șef al Trezoreriei Ștefan Nanu, propus pentru un nou mandat în conducerea Băncii Române de Credite și Investiții

Stefan Nanu, Sursa IIB

Acționarii Băncii Române de Credite și Investiții (BRCI) sunt convocați, pe 11 martie, pentru a decide realegerea în funcția de membru al Consiliului de Supraveghere a lui Ștefan Nanu, fost șef al Trezoreriei, pentru un mandat de un an. Pe ordinea de zi se mai află și aprobarea planului de activitate, a planului de investiții și a bugetului pe 2019.

Anul trecut, Ștefan Nanu a fost numit în funcţia de director al Departamentului de Finanţare Structurată şi a Datoriei din cadrul Băncii Internaţionale de Inves-tiţii (IIB), care are sediul la Moscova.

Anterior, Ștefan Nanu a condus Direcţia Generală Trezorerie şi Datorii Publice din Ministerul Finanţelor Publice din România. Din această funcţie, domnia sa a coordonat problemele datoriei suverane, operaţiunile publice de trezorerie, relaţiile cu agenţiile de rating şi instituţiile financiare internaţionale, activităţile pieţei bursiere naţionale.

În ianuarie 2017, oficiali ai Băncii Române de Credit și Investiții, ce îl are ca acționar pe Dorinel Umbrărescu, au infirmat zvonurile apărute, atunci, în presă, privind formularea unei proceduri de lichidare a băncii ce ar fi fost adresată BNR.

În 2017, banca a înregistrat o pierdere de 9,8 milioane de lei, față de 10,54 milioane lei, în 2016, conform raportului financiar.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL