Update articol:

Fotbalistul danez Christian Eriksen, prima fotografie și primul mesaj de pe patul de spital

Fotbalistul danez Christian Eriksen, cel care s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Danemarca – Finlanda, a transmis un prim mesaj de pe patul de spital.

“Salutare tuturor! Vă mulțumesc pentru urările de bine și pentru mesajele primite din toate colțurile lumii. Înseamnă enorm pentru mine și pentru familia mea. Sunt bine, în circumstanțele date.

Mai trebuie să trec prin niște examene medicale, dar mă simt bine. Acum, îi voi înveseli pe colegii mei din echipă pentru următoarele meciuri. Jucați pentru toată Danemarca! Toate cele bune! Christian”, a scris Eriksen, pe Instagram.

Eriksen s-a prăbuşit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda (0-1), disputat sâmbătă la Copenhaga. Jucătorul a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză.

Jucătorii danezi au criticat UEFA pentru reluarea meciului, în ciuda stopului cardiac suferit de Eriksen. “Am fost puşi într-o poziţie în care, din punct de vedere personal, eu cred că nu trebuia să fim puşi”, a subliniat portarul Kasper Schmeichel într-o conferinţă de presă.

“Aveam două opţiuni: fie să revenim a doua zi (duminică), fie să reluăm meciul”, a explicat portarul lui Leicester City. “Ar fi trebuit ca cineva, cu o altă poziţie decât a noastră, să spună că nu este momentul pentru a lua o astfel de decizie şi că va trebui să aşteptăm până a doua zi pentru a decide”, a mai spus Schmeichel.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii