Update articol:

Fotografia, numele şi adresa noului şef al comunităţii de informaţii din Israel – publicate de un site afiliat Hamas (Jerusalem Post)

Israel

Imaginea, numele și adresa șefului Shin Bet (comunitatea de informaţii din Israel) au fost publicate de un site afiliat Hamas împreună cu expresia „căutat”, duminică seară, după ce au avut loc ciocniri violente între forțele israeliene și palestinieni în Cisiordania, potrivit Jerusalem Post.

Cunoscută sub numele de Shin Bet și denumită și prin acronimul său ebraic Shabak, organizația se numără printre agențiile de frunte ale comunității de informații din Israel, care include Mossad și Aman. La fel ca în cazul altor agenții de informații, mass-media israeliene nu au voie să facă publică identitatea directorului Shin Bet fără permisiunea guvernului, potrivit Jerusalem Post.  

Noul şef Shin Bet a fost menționat în rapoartele media israeliene pur și simplu ca „R”. Se pare că anterior a fost director adjunct. Recent, el a fost numit de prim-ministrul Naftali Bennett pentru a-l urma pe actualul director Nadav Argaman ca următor șef al Agenției de Securitate din Israel începând cu 13 octombrie.

The Jerusalem Post scrie că forțele de securitate israeliene nu sunt îngrijorate de informaţiile apărute în presă . O sursă a declarat agenției de știri KAN că R. este „cunoscut pe scară largă în sectorul de securitate al Israelului”, iar fotografia acestuia a fost făcută la un eveniment public şi nu există motive de îngrijorare.

R. are 55 de ani, este căsătorit și are trei copii. Are o diplomă universitară în științe politice și filozofie la Universitatea din Tel Aviv și o diplomă de master în management public la Universitatea Harvard. R. a lucrat în Unitatea de Recunoaştere a Statului Major General al IDF. În 2011, R. a fost numit șef al operațiunilor Shin Bet. Apoi, în 2016, a fost promovat pentru a fi șeful sediului central al Shin Bet, postul nr. 3. În 2018, a înlocuit un alt R. în funcția de șef adjunct al agenției.

 

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022