Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

FPPG, premiată pentru consolidarea reprezentării în spațiul public a întregii industrii oil&gas, la Gala Financial Intelligence – VIDEO

Federația Patronală Petrol și Gaze a fost premiată, recent, pentru consolidarea reprezentării în spațiul public a întregii industrii oil&gas, la Gala Financial Intelligence.

Cătălin NIȚĂ, Director Executiv Federația Patronală Petrol și Gaze, a spus că, în ultimii doi-trei ani, dezideratul FPPG a fost să crească, ceea ce s-a întâmplat anul acesta: “Ne bucurăm să fim recunoscuți ca voce a industriei. Următorul obiectiv va fi să devenim platformă de dialog a industriei de petrol și gaze cu autoritățile statului. Avem multe lucruri de făcut. Considerăm că industria noastră contribuie la binele statului de peste 160 de ani și că vom putea face lucruri mărețe în continuare”.

Cătălin NIȚĂ a mulțumit Financial Intelligence și a apreciat nivelul ridicat al conferințelor organizate: „Evenimentele Financial Intelligence au avut, întotdeauna, greutate și conținut, pentru că au avut invitați de calitate și au reușit să aducă la masa dialogului autoritățile statului și mediul de afaceri.

Mulțumesc Financial Intelligence, pentru că tot timpul ne-au fost alături și au avut proiecte de interes, și pentru industria noastră, care este una destul de tehnică. Au reușit să devină o platformă de comunicare în care noi, industria, am reușit să ne prezentăm doleanțele, iar autoritățile să le asculte și, de multe ori, să le înțeleagă și să le rezolve“.

FPPG reunește în prezent atât producători de gaze naturale și de petrol, dar și sectorul de midstream – transport de țiței și gaze – și partea de vânzări – a produselor petroliere, prin stații de benzină și motorină, cât și de gaze.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/01/2021)

Convocare AGAO pentru data de 24.02.2021-varianta in limba engleza

UZTEL S.A. (UZT) (20/01/2021)

Calendar financiar 2021

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/01/2021)

Convocare AGAO pentru data de 24.02.2021

VES SA (VESY) (20/01/2021)

Majorare capital social - Certificat de Inregistrare - ASF