Update articol:

Francesco Starace, CEO Enel, confirmă angajamentul Enel către o economie orientată către combaterea crizei climatice

Francesco Starace, CEO al Enel, a participat la prezentarea „Manifestului din Assisi pentru o economie la scară umană împotriva crizei climatice”, prin care confirmă angajamentul Enel către o economie orientată către combaterea crizei climatice.

În cadrul evenimentului, la care au participat premierul italian Giuseppe Conte și președintele Parlamentului European, David Sassoli, precum și unii dintre cei mai importați executivi din țară, Francesco Starace Starace a comentat: “De ceva timp, Enel a făcut pasul către o economie circulară, bazată pe surse regenerabile. Rezultatele pe care le-am obținut în acești cinci ani, dublând valoarea companiei și ajungând la o scară globală, arată că urmărirea cu curaj și hotărâre a acestui demers este o alegere logică și rațională și îi invit pe toți să facă la fel”.

Manifestul de la Assisi, care are peste 2.000 de semnatari, are ca scop promovarea combaterii schimbărilor climatice cu contribuția celor mai bune forțe tehnologice, instituționale, politice, sociale, precum și culturale și, mai ales, cu participarea cetățenilor, pentru construcția unei lumi mai sigure și mai civice.

 

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (29/05/2024)

Lansarea pre-vanzarilor la One Lake District Faza 2

CARBOCHIM S.A. (CBC) (29/05/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014