Update articol:

Franklin Templeton le mulțumește lui Piotr Rymaszewski și Julian Healy pentru contribuția lor la succesul Fondului Proprietatea

Franklin Templeton International Services S.À R.L, în calitate de administrator de fond de investiții alternative și administrator unic („Administratorul Fondului”) al Fondul Proprietatea S.A. („Fondul”) informează că pe 5 aprilie 2021 dl. Piotr Rymaszewski și dl. Julian Healy și-au finalizat cu succes cel de-al treilea mandat deținut în cadrul Comitetului Reprezentanților Fondului. Dl. Rymaszewski a fost, de asemenea, Președintele Comitetului Reprezentanților, iar dl. Healy a fost Președintele Comitetului de Audit și Evaluare, potrivit unui comunicat.

Dl. Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton București și Manager de Portfoliu al Fondului Proprietatea, a declarat: “Dorim să ne exprimăm aprecierea noastră sinceră fața de dl. Rymaszewski și dl. Healy pentru contribuțiile lor remarcabilele din ultimii nouă ani și pentru rolul crucial pe care l-au avut la succesul Fondului Proprietatea. Apreciem în mod deosebit angajamentul, meticulozitatea și înțelegerea profundă a Fondului, precum și perspectiva internațională pe care au adus-o Comitetului Reprezentanților Fondului. În plus, ei au susținut puternic eforturile Fondului de a îmbunătăți guvernanța corporativă și de a promova listarea la bursă a companiilor de stat, precum și de a implementa mecanisme de control al discountului destinate creșterii valorii portofoliului Fondului. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu ei și aș dori să le urez toate cele bune în demersurile lor viitoare”.

Fondul Proprietatea aderă la cele mai stricte standarde de guvernanță corporativă ale Bursei de Valori din Londra, unde Fondul este listat prin intermediul GDR-uri. Acestea prevăd faptul că membrii în Board-urile companiilor listate nu mai pot fi considerați independenți după o activitate de nouă ani în poziția respectivă.
Pe 24 martie 2021, acționarii Fondului Proprietatea i-au ales ca membri ai Comitetului Reprezentanților, pentru o perioadă de trei ani, pe dl. Nicholas Paris și pe dl. Ömer Tetik, după expirarea mandatelor dlui. Julian Healy și, respectiv, al dlui. Piotr Rymaszewski, pe 5 aprilie 2021.

Numirea unui nou președinte al Comitetului Reprezentanților și numirea unui nou președinte al Comitetului de Nominalizare și Remunerare vor fi pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Comitetului Reprezentanților.

BVBStiri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (13/04/2021)

Desfasurare conferinta telefonica investitori si analisti 13 Aprilie 2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (13/04/2021)

Ziua Investitorului Bittnet - 15 Aprilie 2021

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (13/04/2021)

VAN la data de 31 martie 2021

ALTUR S.A. (ALT) (13/04/2021)

Completarea ordinii de zi a AGOA si AGEA din data de 27/28.04.2021

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (13/04/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 06.04.2021 - 12.04.2021