Update articol:
COMUNICAT

Future Energy Leaders (FEL) România lansează campania ”Despre energie, pe scurt.”

Future Energy Leaders (FEL) România lansează campania ”Despre energie, pe scurt.”.
Future Energy Leaders România (FEL România) este programul de tineret al Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din rețeaua globală a Future Energy Leaders, dezvoltată de Consiliul Mondial al Energiei. Tinerii de la FEL România, tineri profesioniști din energie ce dezbat idei și dezvoltă proiecte, lansează campania de educare și informare a românilor ”Despre energie, pe scurt.”.
Prin campania de conștientizare asupra importanței energiei, FEL România dorește să aducă în fața publicului informații pe întelesul tuturor despre energie. Energia este esenţială pentru bunăstarea economică şi socială oferind confort şi mobilitate, fiind prezentă în toate activităţle industriale şi comerciale.
Suntem conștienți de faptul că energia a devenit un subiect de interes tot mai mare pentru orice român, dat fiind contextul actual definit de prețuri crescute la energie, pe care le-am resimțit cu toții în facturi. De aceea, ne dorim ca prin intermediul ghidului „Energy 101 – Despre energie, pe scurt.” să aducem în fața publicului larg informații pe înțelesul tuturor despre toate procesele și mecanismele tehnice sau de piață care fac ca energia să ajungă de la o centrală electrică până în casele noastre. Astfel, pentru cine este interesat să afle ce reprezintă mixul energetic, cât de sigură este energia nucleară sau cum arată viitorul energiei, FEL România vine săptămânal cu materiale informative despre toate aceste subiecte”, menționează Bogdan LEU, Director de Programe al Future Energy Leaders România.
Campania ”Despre energie, pe scurt.” va cuprinde 10 episoade: Istoria energiei, Eficiență energetică, Energia regenerabilă, Energia nucleară, Energia hidro, Energia termo, SEN si mixul de energie, Piața de energie, Stocarea Energiei și Viitorul Energiei.
De asemenea, în cadrul campaniei vor fi prezentate momente importante care au marcat istoria energiei la nivel mondial. Știați că în 1857 Bucureştiul devine prima capitală din lume iluminată cu petrol lampant?
Energia are o lungă istorie încă din Paleolitic și continua să se dezvolte zilnic.
Primul episod va vedea lumina zilei, sau a online-ului mai bine spus, pe data de 28 aprilie 2022 și va cuprinde un infografic cu Istoria Energiei pe întelesul tuturor.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (17/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/05/2022)

Schimbari intervenite in structura de management

ROMCARBON SA (ROCE) (17/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (17/05/2022)

Raport anual 2021 - format ESEF - (vers. limba engleza)

Erste Group Bank AG (EBS) (17/05/2022)

Notificare - detineri > 5%