Update articol:

Gabriel Avrămescu, fostul prefect al judeţului Galaţi, a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru

Gabriel Avrămescu, fostul prefect al judeţului Galaţi, a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru, potrivit unei decizii publicată în Monitorul Oficial.

Gabriel Avrămescu a fost numit recent şi Președinte interimar al PNL Buzău, după ce Cristi Romanescu şi-a dat demisia din fruntea PNL Buzău, din cauza rezultatelor slabe obţinute de organizaţia buzoiană la alegerile locale.

Gabriel Avrămescu a scris pe Facebook: “Cu o deosebită onoare, am acceptat să ocup, de astăzi, funcția de Președinte interimar al PNL Buzău, o funcție pe care o voi trata cu aceeași responsabilitate precum am tratat-o și pe cea de Prefect al Județului Galați.

Am ales să accept provocarea politică, în detrimentul celei administrative, întrucât consider că datoria mea ca buzoian este să mă implic în viața politică a județului meu natal.
Mă întorc #acasă, la #Buzău, cu emoție și bucurie.
Le mulțumesc și le transmit recunoștința mea celor care m-au susținut și mi-au transmis mesaje de încredere și încurajare pentru noua funcție de Președinte al #PNLBuzău.
De astăzi, PNL Buzău își deschide porțile pentru toți cei care își doresc să revină alături de noi, pentru toți cei care vor să participe la viața politică a județului nostru, pentru toți buzoienii care nu-și mai doresc să „stea la coadă” pentru propriile drepturi.
Îmi iau angajamentul în fața buzoienilor că-i voi reprezenta în calitate de membru al partidului de guvernământ cu devotament și cu toată străduința care mă caracterizează.
Încrederea acordată de președintele PNL, Ludovic Orban, premierul României, mă determină să îmi asum cu tot discernământul reconstrucția filialei PNL Buzău, iar principalul meu obiectiv este recâștigarea încrederii buzoienilor în clasa politică locală.
În ciuda timpului scurt pe care îl mai avem la dispoziție, eu și echipa mea suntem gata să pregătim campania electorală pentru alegerile parlamentare, o campanie care înainte de toate, va fi despre soluțiile la adevăratele nevoi ale locuitorilor Buzăului.
În curand, voi prezenta public lista de candidați PNL pentru Camera Deputaților și Senatul României, oameni capabili să vă reprezinte, dragi buzoieni, așa cum meritați!
Sunt buzoian, iubesc Buzăul, cred în buzoieni și în puterea noastră de a aduce schimbarea în bine”.

În şedinţa de Guvern de joi seară, Gabriel Avrămescu a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Galaţi, pe care o ocupa din decembrie 2019. În locul său a fost numit subprefectul Eugen Hristache.

La scrutinul din 27 septembrie, PNL Buzău a obţinut 10 primării din totalul de 87, în timp ce candidatul PNL la Primăria Buzău, dr. Adrian Zoican, s-a clasat pe locul doi, având un scor electoral de 10 ori mai mic decât candidatul PSD, primarul Constantin Toma.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021