Update articol:
FORUMUL PIEȚEI DE CAPITAL

Gabriela HÂRȚESCU, Envisia – Boards of Elite: Am invitat autoritățile să contribuie la elaborarea unui ghid de bune practici în guvernanța corporativă pentru IMM-uri (VIDEO)

Envisia Boards of Elite se adresează membrilor consiliilor de administrație și top managementului excutiv din companii multinaționale, societăți publice sau instituții financiare, cu programe academice recunoscute pe plan internațional sau cu programe de dezvoltare profesională continuă, a spus Gabriela HÂRȚESCU, Decan și Chief Operating Officer la Envisia – Boards of Elite, la Forumul Pieței de Capital, ediția a III-a, organizat de Financial Intelligence.

Potrivit domniei sale, Envisia este prima școală de business din România și Europa Centrală și de Sud Est care vine cu un program în premieră – Board Practice and Directorship – în colaborare cu Henley Business School – cotată de Financial Times în top 25 școli de business în întreaga lume.

Pentru piața de capital, care, prin regulamente și legislație, promovează o bună guvernanță corporativă, Envisia a dezvoltat o linie de programe. Pentru ultraspecializarea elitelor de pe piața de capital – fie ca jucători pe piața de capital, fie ca furnizori de produse și servicii  specifice – Envisia are un parteneriat strategic cu asociațiile profesionale – AAFBR, ARIR, Asociația Trezorierilor și ACI România.

Un alt proiect este ceea ce înseamnă piața de creștere pentru IMM-uri, potrivit Gabrielei Hârțescu. “Am invitat autoritățile să contribuie la elaborarea unui ghid de bune practici în guvernanța corporativă pentru IMM-uri”, a spus reprezentantul Envisia, avand în vedere că piața de capital oferă surse alternative de finanțare pentru IMM-uri, care, în alte țări dezvoltate, sunt valorificate.

În calitate de parterner educațional, Envisia Boars of Elite va acorda burse de studiu la programele pe care le derulează, livrate de experți practicieni, cu practică internațională, în cadrul Galei Financial Intelligence, la final de an.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021