Update articol:

Game World Group a direcționat anul trecut circa 1,7 milioane de lei către acțiuni de responsabilitate socială

Bobby Durbac, Helmuth Duckadam, Attila Torok și Andrei Frimescu

HELMUT DUCKADAM A DEVENIT AMBASADORUL BRANDULUI GAME WORLD

Grupul de companii Game World a direcționat anul trecut circa 1,7 milioane de lei către susținerea programului Joc Responsabil și alte acțiuni de responsabilitate socială. Pe perioada stării de urgență, companiile Game World Group au făcut donații și sponsorizări în valoare totală de aproximativ 100.000 de euro în scopul susținerii eforturilor de combatere a epidemiei de COVID-19 în București și alte 11 orașe din România.

Game World, companie reprezentativă pe piața centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice, a semnat un acord de colaborare pe o perioadă de 5 ani cu fostul mare portar de fotbal Helmut Duckadam pentru a transmite mesajele companiei.

„Helmult Duckadam este o legendă vie, iar notorietatea și imaginea sa ne vor ajuta să facem și mai cunoscute acțiunile pe care Game World le organizează pentru clienții săi, pentru angajații companiei și ca parte a activităților de responsabilitate socială. Suntem activ implicați în promovarea jocului responsabil, desfășurăm programul Bursele Game World pentru studenți, masteranzi și doctoranzi la psihologie care se specializează în studiul adicțiilor și ne implicăm în viața comunităților unde activăm și în cauze sociale importante. Cel mai recent exemplu în acest sens este susținerea pe care o acordăm luptei împotriva pandemiei de coronavirus. Sunt valori comune puternice pe care brandurile Game World și Helmut Duckadam le au în comun, iar prezența domniei sale alături de echipa noastră este deja o adevărată inspirație pentru noi toți”, a declarat Attila Otto Török, director de strategie Game World România.

 „Îmi face mare plăcere să îmi asum acest rol de ambasador pentru că am descoperit în Game World un partener cu o viziune pe termen lung, un adevărat jucător responsabil în industria în care activează. Sunt convins că ne vom menține împreună ceea ce eu numesc atitudinea de învingător și că ceea ce vom realiza de-a lungul colaborării noastre îi va inspira pe cei care trec pragul sălilor Game World în a fi responsabili și echilibrați”, a precizat Helmut Duckadam.

Helmuth Duckadam, fostul mare portar de fotbal, a fost eroul finalei Cupei Campionilor Europeni din 1986, de la Sevilla, unde a apărat toate cele 4 lovituri de pedeapsă în meciul dintre Steaua București și FC Barcelona.

Brandul Game World este prezent în București, Constanța, Brașov și Alba Iulia. Din acest an, Game World este prezent și în mediul online, prin cazinoul online gameworld.ro. În România, compania și-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în București Mall. Game World este membru fondator al Romslot – Asociația Organizatorilor de Sloturi din România. Grupul de companii Game World are sediul în București și numără aproximativ 2.000 de angajați.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/07/2021)

Semnare contracte vanzare-cumparare actiuni

OMV PETROM S.A. (SNP) (28/07/2021)

Rezultate financiare semestriale S1 2021 (rezultate individuale OMV PETROM S.A.)

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/07/2021)

Situatia detaliata a investitiilor la 30.06.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (28/07/2021)

Perioada inchisa tranzactionare: 29.07.2021 - 27.08.2021