Update articol:

GAZ-SYSTEM extinde termenul de depunere a documentelor în cadrul unui studiu de piață neangajant privind un nou terminal LNG în zona Gdansk

GAZ-SYSTEM GAZ-SYSTEM

Compania poloneză GAZ-SYSTEM extinde până pe 28 septembrie termenul de depunere a documentelor în cadrul unui studiu piață neangajant privind un nou terminal FSRU, în contextul licitației de capacitate neangajantă aflată în desfășurare, privind o nouă capacitate de transport în sistemul național de transport prin construcția unui nou terminal GNL în zona Gdansk.

În conformitate cu articolul 4 din Termeni și condiții pentru studiul de piață neangajant,  GAZ-SYSTEM SA a modificat programul procedurii prin prelungirea termenului limită pentru trimiterea chestionarului (până la 28 septembrie). În consecință, data preconizată de evaluare a chestionarelor și anunțarea rezultatelor procedurii au fost modificate (2 octombrie, respectiv 7 octombrie).

În ceea ce privește revizuirea programului, modificările relevante au fost încorporate în Termeni și condiții.

DATE Procedure Stage
1. 20.07.2020 Începerea Procedurii și publicarea termenilor și a condițiilor de participare
2. 28.09.2020 Termen pentru depunerea chestionarului
3. 02.10.2020 Evaluarea chestionarelor depuse în cadrul procedurii
4. 07.10.2020 Anunțarea rezultatelor Procedurii

 

Participanții care sunt interesați să participe la Procedură ar trebui să trimită chestionarul completat împreună cu clauza de declinare a responsabilității GDPR până la 28 septembrie 2020 la adresa de e-mail: badanierynku@gaz-system.pl.

Compania GAZ-SYSTEM joacă un rol strategic în economia poloneză, fiind responsabilă pentru transportul gazelor naturale și operând cele mai importante conducte de gaz din Polonia. Ca parte a programului de investiții 2015-2025, GAZ-SYSTEM intenționează să construiască peste 2000 de km de conducte de gaz noi în părțile de vest, sud și est ale Poloniei. Dezvoltarea în continuare a rețelei naționale de transport, inclusiv construcția de noi conducte de gaz care fac parte din Coridorul de gaze Nord-Sud, precum și construirea de interconectări cu țările vecine, vor consolida securitatea energetică a Poloniei și vor aduce o contribuție importantă la dezvoltarea sistemului european de transport.

Compania implementează unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din Polonia – proiectul Baltic Pipe, care constă în construcția unui gazoduct bidirecțional offshore care leagă Polonia de Danemarca și extinderea rețelei locale de transport.

GAZ-SYSTEM mai deține Polskie LNG, operatorul terminalului de GNL din Świnoujście.

BVBStiri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (23/06/2021)

Numire Presedinte provizoriu CS si aprobare componenta comitete consultative

CEMACON SA (CEON) (23/06/2021)

Linie de Productie Invelis Ceramic

PREBET SA AIUD (PREB) (23/06/2021)

Notificare prag detineri/vot<15%

ELECTROARGES SA (ELGS) (23/06/2021)

Schimbari in Componenta CA - Numire Administratori Provizorii