Update articol:
PRO România a depus listele de candidați pentru municipiul București la alegerile parlamentare

Generalul Silviu Predoiu, fost şef la SIE, candidează la Camera Deputaţilor, din partea Pro România

Foto Pro Romania Foto Pro Romania

PRO România a depus astăzi, 22 octombrie, listele de candidați pentru municipiul București la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Președintele PRO România, Victor Ponta, deschide lista pentru Camera Deputaților, iar Călin Popescu Tăriceanu pe cea de la Senat.

Primii zece candidați ai PRO România pentru Camera Deputaților sunt: Victor Viorel Ponta, Gabriela Maria Podașcă, Silviu Predoiu, Tudor-Tim Ionescu, Ion-Valentin Voicu, Anca Elena Bălășoiu, Ciprian-Nicolae Văcaru, Ioana-Alexandra Sîrbescu, Marius-Ionel Ivan, Mircea Adrian Maiorescu. La Senat, primii zece candidați ai PRO România sunt: Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, Mihai-Călin Precup, Otilia Sava, Andrei-George Metehău, Dragoș Cazacu, Carmen-Marilena Horghidan, Dumitru Tudose, Mihai-Daniel Lazăr, Victor-Ștefan Patrichi, Cristian Mărăcine.

„România are nevoie să scape de guvernul Orban. Iar pentru asta este nevoie de PRO România, este nevoie de oameni ca mine și ca Tăriceanu, oameni care am scos țara din criză, care am guvernat țara în momente dificile și care am arătat că oamenii pot să trăiască mai bine, cu speranță în viitor. Echipa PRO România din Parlament va lupta pentru soluțiile corecte anti-criză. Avem oameni cu experiență, domnul Tăriceanu, dl Predoiu, avem și foarte mulți oameni tineri, Gabriela Podașcă, Tudor Ionescu, Mihai Precup, oameni care pot să aducă energia și tinerețea și pe care putem să-i lăsăm după noi, să conducă echipa PRO România cu încredere. Avem și competența, și oamenii, și argumentele să fim partidul care oprește în Parlament abuzuri împotriva românilor”, a declarat Victor Ponta, după depunerea listei de candidați.

Toți alegătorii ALDE trebuie să știe de acum că, votând lista PRO România, votează pe această listă și reprezentanții ALDE, iar partidul născut din această fuziune va fi un partid care va avea compoenta de responsabilitate socială, de politică socială coerentă, ca și până acum, dar și o componentă liberală. Și cred că este important mesajul nostru pentru alegători, căci românii își dau seama că această criză nu va dura la infinit și se întrebă ce vom face după această criză. Este clar că Guvernul Orban nu este capabil să gestioneze revenirea la normalitate. Atât eu, cât și Victor Ponta, am reușit să repunem România pe șine, să aducem creștere economică. Experiența noastră comună va fi extrem de utilă în momentul în care românii se vor uita în stânga și în drepta după alternative, după oameni care să ajute România să iasă din criză. Vom sta alături de toți românii să le apărăm drepturile”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

 

BVB | Știri BVB

AAGES S.A. (AAG) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25-29 septembrie 2023

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF ENERGIE PATRIA-TRADEVILLE (PTENGETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (02/10/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGOA, convocata pentru data de 18/19.10.2023

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25-29.09.2023