Update articol:
Ambasadorul României în SUA, George Maior s-a întâlnit cu reprezentanţi ai companiei Tesla în Washington DC

George Maior a invitat o echipă a companiei Tesla să facă o vizită de documentare în România

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a avut, ieri, o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai companiei Tesla în Washington DC, potrivit unei postări pe site-ul Ambasadei României în SUA.

Cu această ocazie, ambasadorul George Cristian Maior a prezentat măsurile implementate de România pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu. De asemenea, a menţionat sprijinul financiar oferit de Guvernul României pentru achiziţia de maşini electrice, ca măsură concretă de sprijin a extinderii utilizării vehiculelor ecologice. În cadrul întrevederii, a fost transmisă invitaţia pentru o echipă a companiei Tesla de a efectua o vizită de documentare în România.

Reprezentanţii Tesla au prezentat obiectivele companiei de extindere a activităţii în Europa Centrală şi de Sud-Est, care includ atât infrastructura de suport a vehiculelor electrice pe care le produce, cât şi noile tehnologii de stocare a energiei sau elementele ce susţin dezvoltarea oraşelor inteligente („smart cities”).

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014