Update articol:

Global Technical Group a finalizat tranzacția cu Abris Capital Partners

Global Technical Group, liderul pe piaţa din România în dezvoltarea de software şi furnizarea de soluţii tehnologice pentru eficientizarea clădirilor şi a infrastructurilor de securitate, a finalizat vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către Abris Capital Partners, potrivit unui comunicat transmis de Țuca Zbârcea & Asociații, care a fost consultant juridic pentru vânzător .

Intermedierea tranzacției s-a realizat de către Trident Capital Investments. În iulie 2019, acționarii fondatori ai societăților din cadrul Global Technical Group anunțau semnarea contractului pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către Abris Capital Partners.

„Suntem încântați că procesul de vânzare, implicând transferul acțiunilor către Abris Capital s-a derulat fără impedimente și că putem anunța finalizarea unui mandat ce ne-a oferit ocazia de a colabora cu Fadi Rida și Mihai Stănescu, doi antreprenori vizionari. De asemenea, salutăm colaborarea cu Trident Capital Investments și fondatorul acesteia, Liviu Giugiumică, bancher de investiții de top cu o experiență de peste 20 de ani”, a declarat Sorin Vlădescu, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații.

În urma cooptării Abris Capital Partners ca și acționar majoritar, societățile Global Technical Group se vor concentra pe dezvoltarea regională a platformelor proprii de soluții tehnice integrate și pe extinderea aplicării lor către noi sectoare, precum și pe continuarea creșterii afacerii prin mobilizarea vastei expertize tehnice în design, instalare, mentenanță și operațiuni.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (04/12/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (04/12/2020)

Hotarari AGA O & E din 04.12.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (04/12/2020)

Litigiu dosar nr. 5179/2/2019

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (04/12/2020)

Structura actionariat la data de 30 noiembrie 2020