Update articol:

Moţiune de cenzură/Grindeanu: USR PLUS să recunoască public contribuţia la dezastrul guvernării Cîţu şi să voteze moţiunea PSD

Sorin Grindeanu Sorin Grindeanu/ Sursa foto: Facebook

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, că USR PLUS trebuie să recunoască public contribuţia majoră la “dezastrul” guvernării şi să îşi asume răspunderea să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi.

 

“Astăzi, mă adresez exclusiv reprezentanţilor USR. Vă spun direct: astăzi, trebuie să vă recunoaşteţi public contribuţia majoră la dezastrul acestei guvernări. Să vă asumaţi răspunderea în faţa românilor şi să votaţi moţiunea de cenzură a PSD”, a transmis Grindeanu, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

El a spus că moţiunea de cenzură nu este numai despre Florin Cîţu, ci şi despre USR PLUS, potrivit Agerpres.

“Aţi vrea să daţi “delete” anului în care aţi fost acolo, la guvern. Moţiunea PSD este şi despre voi, cei de la USR PLUS. Despre eşecul vostru în a administra ţara, despre reformele promise când eraţi în Opoziţie, de care s-a ales praful când aţi urcat treptele de la Palatul Victoria. Mai ţineţi minte cum promiteaţi soluţii miraculoase pentru orice, de la autostrăzi, educaţie şi sănătate, până la încălzirea globală? V-aţi cocoţat pe aşteptările românilor de a avea o viaţă mai bună, dar aţi uitat să vă daţi jos de pe Facebook. Aţi uitat că antreprenorii din această ţară nu au nevoie de lozinci, ci de măsuri concrete, de sprijin financiar concret şi accesibil”, le-a mai transmis Grindeanu reprezentanţilor USR PLUS.

Sorin Grindeanu le-a spus celor de la USR PLUS că sunt “complicii” premierului Cîţu.

“Recunoaşteţi că, deşi aţi avut puterea de a schimba vieţile românilor în mai bine, profesionalismul şi competenţa voastră au fost folosite doar în luptele interminabile pentru ciolan şi funcţii”, a susţinut Grindeanu.

Social-democratul a subliniat că “guvernarea unei ţări nu este un război de gherilă”.

“Dincolo de absurdul situaţiei de azi, în care deputatul Barna votează împotriva vicepremierului Barna, iar deputatul Drulă contra ministrului Drulă, trebuie, în primul rând, să vă asumaţi eşecul. Votul pentru moţiunea de cenzură, pe care sper că îl veţi da astăzi, să nu credeţi că va şterge anul de mariaj cu PNL. Votul de astăzi la moţiune nu este suficient pentru a poza în virgină. Aţi născut, împreună cu liberalii, în beţia puterii, un zombi politic numit Cîţu. (…) V-aţi despărţit de el doar atunci când nu v-aţi mai înţeles pe bani şi pe funcţii. Doamnelor şi domnilor de la USR, aveţi curajul să vă asumaţi astăzi adevărul şi să votaţi moţiunea de cenzură”, a adăugat Grindeanu.

BVB | Știri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (08/12/2022)

Raspunsuri la intrebarile primite din partea comunitatii de investitori

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (08/12/2022)

Disponibilitate vot online si program AGOA 16/19.12.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2022)

Document informare - alocare actiuni