Update articol:

Grupul hotelier Ensana deschide noul Hotel Ursina

La finalul lunii iulie, grupul hotelier Ensana anunță deschiderea celui mai nou hotel din portofoliul grupului, Ursina Ensana Health Spa Hotel, după o investiție de mai bine de 8 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

În comunicat se mai precizează: “Hotelul Ursina este clasificat la 3 stele și are 144 de camere, un spa ultra modern și o bază de tratament care va se focusa în principal pe tratarea afecțiunilor musculo-scheletale.

Ursina Ensana Health Spa Hotel este denumirea fostului Hotelul Făget, care a fost upgradat și reamenajat în totalitate de către grupul de companii format din Eastern Design Structuri, Inegal Design și Global Proiect, toate companii autohtone.

Designul celor 144 de camere este unul dintre principalele atuuri ale hotelului Ursina. Acestea au fost amenajate după un concept architectural modern, gen hotel boutique și se remarcă printr-un stil proaspăt, natural. Prezența lemnului creează o atmosferă caldă, în timp ce culorile pastel sunt asortate cu accente pline de viață și tușe de cupru.

Clădirea hotelului este una reprezentativă pentru vremurile în care a fost construită. Silueta sa arhitecturală curbată are o poziționare excelentă, cu pădurea pe fundal și întreaga stațiune Sovata, care se așterne la baza sa”.

”Hotelul deține cele mai bune dotări pentru a putea petrece un sejur balnear relaxant şi revigorant.. Ursina Health Spa Hotel mizează pe un spa care se întinde pe o suprafață de 985 mp, are un centru balnear spațios, tratamente cu apă sărată, bazine cu apă sărată și dulce, bazine de elongații subacvale, bazine Kneipp, saune, camere de masaj și relaxare şi o zonă generoasă pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare”, precizează Arpad Godra, Director de Marketing și Vânzări Sovata Ensana Health Spa Hotels.

Marca medicală a Hotelului Ursina vor fi tratamentele medicale de recuperare și cele pentru afecțiuni locomotorii. Totodată, baza balneară va miza pe împachetările cu parafină, elongațiile subacvale efectuate într-un bazin special amenajat și terapiile cu apă sărată. De altfel, grupul hotelier Ensana marchează deschiderea noului Hotel Ursina cu o super ofertă de vindecare denumita ”Taste of  Sovata” cu 5 nopți de relaxare cu demipensiune și 5 tratamente pentru a prinde gustul terapiilor marca Sovata, totul la numai 1280 lei / persoana în camera dublă.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020