Update articol:

Grupul Samaa a investit peste 3 milioane de euro în renovarea hotelului Apollo din Neptun, care devine family resort

Grupul Samaa Hotels a alocat peste 3 milioane de euro pentru modernizarea hotelului Apollo Neptun, de 3 stele, și a refăcut camerele, fațada, recepția, restaurantul cu sistem a la carte, alături de o piscină imensă cu sistem de hidromasaj, potrivit unui comunicat. De asemenea, complexul, situat la 500 de metri de plajă, a devenit un family resort foarte accesibil ca tarife, remarcându-se prin serviciile de entertainment pentru copii și adulți și prin programul variat de seară.  După finalizarea modernizării, hotelul va aplica pentru a obține clasificarea de 4 stele.

Stațiunea Neptun este, în ultimii ani, în plină dezvoltare, iar multe hoteluri au fost renovate. Dacă stațiunea Mamaia este renumită pentru cluburi, pentru distracție și pentru viața de noapte, Neptun se remarcă drept un loc ideal pentru familiile cu copii. Turiștii au aici la dispoziție un Luna Park, parcul de aventură Paradis Land, multe magazine și restaurante precum și o plajă de calitate, cu o suprafață de 5000 mp.

Stațiunea Neptun oferă, de asemenea, turiștilor, acces rapid la aerodromul Tuzla, la Herghelia Mangalia, una dintre cele mai mari din sud-estul Europei, la Domeniile Clos de Colombes, cu o podgorie bogată și vinuri de calitate și la parcul de agrement Paradis Land.

Așezată între lacul Neptun și pădurea Comorova, stațiunea Neptun are la ora actuală peste 60 de structuri de cazare, dintre care 27 de hoteluri de la 2 la 5 stele și mai multe pensiuni și vile turistice cu o capacitate totală de cazare de 12.000 de locuri. La ora actuală, se află în plin proces de modernizare și infrastructura stațiunii.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie