Update articol:

Guvern: Modificări privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe

guvern Sursa foto: facebook.com

Guvernul a aprobat, vineri, modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă nr. 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

“Modificările aduse Programului multianual pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe vor conduce la creşterea nivelului de ambiţie privind renovarea energetică a acestora, obţinând cel puţin 30% economii de energie primară, prin stabilirea unei liste actualizate de cheltuieli eligibile de renovare moderată sau aprofundată şi în domeniul indicatorilor de performanţă pentru proiectele din cadrul programului”, a precizat Cărbunaru, după şedinţa Cabinetului Ciucă, potrivit Agerpres.

El a menţionat că, odată cu aprobarea acestei ordonanţe, România îşi atinge unul dintre obiectivele asumate în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, care avea ca termen 31 martie.

Executivul a aprobat şi metodologia de elaborare, monitorizare, raportare şi revizuire a planurilor strategice instituţionale, a informat Dan Cărbunaru.

“Un alt obiectiv asumat prin PNRR şi care a fost atins astăzi este hotărârea de Guvern aprobată pentru Metodologia de elaborare, monitorizare, raportare şi revizuire a planurilor strategice instituţionale. Conform noii metodologii, planurile se vor elabora de către fiecare minister şi vor reprezenta documentul-sinteză pe baza căruia se vor desfăşura negocierile cu Ministerul de Finanţe privind alocările bugetare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative