Update articol:

HP a lansat noi PC-uri pentru sistemul de lucru hibrid

 • Noile produse oferă productivitate și colaborare atunci când locul de muncă e și acasă, și la birou sau chiar în mișcare.
 • Inovații importante sunt acum accesibile, iar soluțiile de tipul ”as a service” sunt flexibile pentru toți partenerii și clienții, mici sau mari.

Palo Alto, California În cadrul evenimentului dedicat partenerilor HP Reinvent, compania a anunțat o nouă gamă de echipamente și soluții gândite să crească productivitatea, să faciliteze colaborarea și să le permită utilizatorilor să muncească de oriunde, grație nivelului ridicat de securitate, potrivit unui comunicat de presă.

Pandemia COVID-19 a perturbat modul de lucru în întreaga lume și este clar că sistemul hibrid este noul standard. Aproape jumătate dintre profesioniștii din lumea de business lucrează de la distanță[i], iar importanța productivității de acasă este certă: oamenii își doresc PC-uri mai rapide, cu internet mai rapid.[ii] Dintre organizațiile din domeniul IT, 60% găsesc soluții pentru a implementa un sistem de lucru flexibil, cu același nivel de susținere de care angajații se bucură la birou.[iii] În același timp, mai mult de 40% dintre departamentele de IT acordă prioritate securității integrate pentru echipamentele folosite de angajați.[iv]

 “Având în vedere că munca de acasă a devenit o normă și companiile își susțin atât angajații care lucrează de acasă, cât și pe cei care s-au întors la birou, PC-ul este esențial în acest sistem de lucru hibrid”, a declarat Andy Rhodes, Global Head Commercial Personal Systems, HP Inc. “Experiențele noastre premium sunt acum mai accesibile cu noile laptopuri care asigură o mai mare mobilitate pentru a putea lucra de oriunde, cu desktop-uri care oferă performanță chiar și într-un spațiu mic de lucru, cu monitoare care facilitează colaborarea și întrețin starea de bine, dar și grație serviciilor care oferă soluții complete și flexibile – toate pentru a susține transformările care au loc astăzi.”

[i] HP Proprietary Research. Intel Share. 600 ITDMs in US, UK, and Australia. August 2020.

[ii] Based on an HP survey of 2554 consumers in US, UK, France, China and Australia, June 2020.

[iii] Remote work changing landscape, IT Leader View, May 2020.

[iv] Remote work changing landscape, IT Leader View, May 2020.

UN NOU MOD DE LUCRU

Cu o greutate începând de la mai puțin de un kg[i] și o baterie de lungă durată, HP ProBook 635 Aero G7 este gândit să ofere utilizatorilor productivitate acasă, la birou sau în mișcare. HP Sure View Reflect îi ajută pe utilizatori să lucreze discret,[ii] Wi-Fi 6[iii] și 4G LTE[iv] facilitează o conectare ușoară, iar tastatura oferă o experiență de utilizare silențioasă. Alte caracteristici:

 • Elegant și durabil. Un design elevat care oferă o experiență premium într-o carcasă compactă, dar puternică. Partea de metal are peste 62% dintre componentele mecanice realizate din materiale reciclabile – un nou model pe care HP îl adaugă în portofoliul său de PC-uri, care este și cel mai sustenabil din lume.[v]
 • Performanță solidă. Crește productivitatea cu cele mai noi procesoare mobile AMD Ryzen™ 4000, procesoarele opționale mobile Ryzen PRO 4000 Series și cea mai nouă placă grafică integrată AMD Radeon™.
 • Posibilități de dezinfectare. Proiectat să reziste la 1.000 de cicluri de dezinfectare cu șervețele[vi], utilizatorii îl pot dezinfecta cu încredere.

HP introduce, de asemenea, seriile HP ProBook 600 G8 și HP ProBook 400 G8 PC concepute pentru profesioniștii din companiile aflate în dezvoltare, care se mută de la birou în sala de conferințe și acasă. Cu un design optimizat și posibilitatea de a alege procesoare quad-core de generație 11 Intel® Core™[vii], cele mai noi PC-uri ProBook 600 și ProBook 400 continuă să ofere performanța comercială, securitatea și durabilitatea de care utilizatorii au nevoie.

Pentru utilizatorii care au nevoie de mai multă putere pentru a face față unor proiecte complexe, HP a lansat noile desktop-uri Elite și Pro proiectate să răspundă cerințelor unei zile de lucru cu multe sarcini.

PC-urile din seria HP EliteDesk 805 G6 oferă o carcasă îmbunătățită pentru un look modern și un plus de flexibilitate, cu opțiuni de extensie pentru personalizare. Acustica HP Run Quiet Design reduce nivelul de zgomot pentru a le permite utilizatorilor să se concentreze, iar capacitatea VR-ready facilitează volume de muncă la performanță înaltă.

 • Desktopul mini HP EliteDesk 805 G6 este un PC compact, performant, potrivit într-un birou aflat într-un spațiu deschis atunci când este conectat cu display-ul Mini-in-One.[viii]
 • HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor face parte din prima clasă business din lume de desktop-uri de mici dimensiuni (SFF) cu AMD și capacitate drive duală M.2.[ix]

Seria de PC-uri HP ProDesk 405 G6 dispune de cele mai noi procesoare AMD Ryzen™ PRO SeriesDesktop[x] pentru performanță puternică și opțiuni diverse, având un design mai silențios și eficient din punct de vedere al consumului de energie, pentru afacerile în dezvoltare.

Având în vedere că aproape jumătate dintre angajați lucrează de acasă fără un set-up de birou ideal[xi], iar 60% dintre angajații care lucrează la distanță nu au un birou dedicat[xii], HP introduce noi monitoare gândite pentru o bună colaborare și pentru optimizarea spațiului.

Monitoarele de conferință HP E24d și E27d oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie pentru a colabora virtual. Aceste monitoare compatibile cu Zoom facilitează accesul utilizatorilor la video-conferințe cu webcam pop-up integrat, microfon și speaker bar atașat, fără a mai fi nevoie să cumpere sau să conecteze alte accesorii. Această soluție compactă pentru birou vine cu posibilitate de andocare, astfel că, printr-un singur cablu, utilizatorii pot conecta laptopul și toate accesoriile necesare profitând de puterea de 100W USB-C®.

Pentru productivitate rapidă, monitorul touch HP E24t G4 FHD le permite utilizatorilor să interacționeze cu conținutul de pe ecran, fără a lăsa urme pe suprafața acestuia. Profită de set-up-ul ideal pentru un spațiu de lucru confortabil cu HP Eye Ease, care oferă lumină albastră fără a afecta acuratețea. Mai mult de 80% din plasticul folosit este reciclat[xiii], 100% provenind din surse sustenabile, iar ambalajul este reciclabil.[xiv]

 Prețuri și disponibilitate:[xv]

 • HP ProBook 635 Aero G7 este așteptat în noiembrie. Prețul va fi disponibil curând.
 • HP ProBook 600 G8 PC Series va fi disponibil din noiembrie la un preț începând de la € 1.169.
 • HP ProBook 400 G8 PC Series va fi disponibil din noiembrie la un preț începând de la € 719.
 • HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC va fi disponibil din noiembrie.
 • HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor PC va fi disponibil din noiembrie.
 • HP Desktop 405 G6 Desktop Mini PC va fi disponibil din noiembrie.
 • HP Desktop 405 G6 Small Form Factor PC va fi disponibil din octombrie pe unele piețe.
 • Monitoarele de conferință HP E24D și E27D G4 vor fi disponibile din noiembrie la un preț de € 366 și, respectiv, € 489.
 • Monitorul touch HP E24t G4 va fi disponibil din decembrie.
 • HP Business Boost este așteptat în toamnă în unele țări, prin rețeaua de parteneri HP.

[i] 250 nit panel, HP Sure View Reflect, multiple SODIMMs, WWAN, 53Whr battery, and backlit keyboard not available on configurations starting at less than 1 kg.

[ii] HP Sure View Reflect integrated privacy screen is an optional feature that must be configured at purchase and is designed to function in landscape orientation.

[iii] Wireless access point and internet service required and sold separately. Availability of public wireless access points limited. Wi-Fi 6 is backwards compatible with prior 802.11 specs. The specifications for Wi-Fi 6 (802.11ax) are draft and are not final. If the final specifications differ from the draft specifications, it may affect the ability of the notebook to communicate with other 802.11ax devices.

[iv] WWAN is an optional feature, requires factory configuration and separately purchased service contract. Check with service provider for coverage and availability in your area. 4G LTE not available on all products, in all regions.

[v] Applies to HP PCs, Workstations and Displays manufactured after January 2019. Based on most Gold and Silver EPEAT® registrations by meeting all required criteria and achieving 50-74% of the optional points for EPEAT® Silver and 75-100% of the optional points for EPEAT® Gold according to IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. Status varies by country. Visit www.epeat.net for more information.

[vi] Select household wipes can be safely used to clean HP Elite, Workstation PCs and HP Pro 635 Aero G7 up to 1,000 wipes: See wipe manufacturer’s instructions for disinfecting and the HP cleaning guide for HP tested wipe solutions at How to Sanitize Your HP Device Whitepaper (http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-7610ENW) Not applicable to HP Elite c1030 Chromebook.

[vii] Multicore is designed to improve performance of certain software products. Not all customers or software applications will necessarily benefit from use of this technology. Performance and clock frequency will vary depending on application workload and your hardware and software configurations. Intel’s numbering, branding and/or naming is not a measurement of higher performance.

[viii] HP Mini-in-One 24 Display sold separately. PC must be configured with optional USB-C® with 100W Power Delivery card.

[ix] Based on business class desktops between 3 and 13L with AMD Pro processors, Windows Pro, up to 11 USB ports, TPM with and two M.2 slots for NVME SSD storage as of August 2020.

[x] Multi-core is designed to improve performance of certain software products. Not all customers or software applications will necessarily benefit from use of this technology. Performance and clock frequency will vary depending on application workload and your hardware and software configurations. AMD’s numbering is not a measurement of clock speed.

[xi]  Covid19 Insights Update, HP Customer Insights, 2020.

[xii] Covid19 Insights Update, HP Customer Insights, 2020.

[xiii] Recycled plastic content percentage is based on the definition set in the IEEE 1680.1-2018 EPEAT standard.

[xiv] 100% outer box packaging made from sustainably sourced certified and recycled fibers. Fiber cushions made from 100% recycled wood fiber and organic material. Any plastic cushions are made from >90% recycled plastic.

[xv] Pricing and availability subject to change without notice.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

COMPA S. A. (CMP) (27/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE 12-13.11.2020 - versiunea in engleza

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020