Update articol:

HP lansează noua linie de accesorii OMEN, cu tehnologie Warp Wireless cu integrarea OMEN Command Center

HP lansează astăzi noua linie de accesorii OMEN cu tehnologie Warp Wireless cu integrarea OMEN Command Center4, pentru a oferi un ecosistem wireless care transformă experiența de gaming. De asemenea, HP a dotat desktop-ul OMEN 30L cu NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series GPU pentru a oferi utilizatorilor libertatea și flexibilitatea necesare pentru experiențe de gaming superioare, potrivit unui comunicat de presă.

În această perioadă nemaiîntâlnită, beneficiile gaming-ului revin în prim plan, pe măsură ce oamenii petrec mai mult timp acasă, căutând noi metode de divertisment care să contribuie la starea lor de bine. Gamerii petrec, în medie, jucându-se patru ore sau mai mult în plus pe săptămână5. Iar acest lucru îi determină să caute accesorii noi și puternice, care să le eficientizeze spațiul și care, în același timp, să le ofere capacitatea de a se juca relaxați tonată ziua. Organizarea cablurilor este o problemă serioasă pentru orice gamer, pentru că toți își doresc un birou cât mai liber6. HP a creat un nou portofoliu de accesorii wireless – căștile wireless OMEN Frequency, mouse-ul wireless OMEN Vector și tastatura wireless OMEN Spacer TLK, toate cu tehnologie Warp Wireless – pentru un sunet perfect, putere echivalentă unei conexiuni prin cablu însă fără cablu și timp îndelungat de joc. Utilizând tehnologia Warp Wireless cu conexiunea de 2.4GHz1, gamerii au parte de experiențe sigure, flexibile și imersive în ecosistemul OMEN. Folosind noile accesorii wireless cu un desktop OMEN 30L dotat cu placă grafică NVIDIA® RTX™ 30 Series, gamingul atinge un nivel superior.  

”Gamerii au ezitat mult timp să utilizeze doar accesorii wireless din cauza problemelor care pot apărea: decalajul de sunet, durata limitată a bateriei și calitatea generală a experienței, în pofida dorinței acestora de a avea mai mult spațiu organizat eficient, mai ales odată cu utilizarea la scară largă a set-up-ului de streaming”, a declarat Judy Johnson, Director Gaming and Esports la HP Inc. ”HP continuă să inoveze prin extinderea ecosistemului de talie mondială OMEN, pentru a îmbunătăți experiențele de gaming, oferind libertatea wireless la nivelul de performanță al unei conexiuni prin cablu în portofoliul nostru cu zero compromisuri.”

 UN NOU NIVEL DE EXPERIENȚĂ DE GAMING WIRELESS

Căștile wireless OMEN Frequency oferă sonor fără decalaj1 , pentru ca gamerii să nu piardă niciun sunet esențial în timpul jocului7. Utilizarea tehnologiei wireless a crescut foarte mult, iar astăzi gamerii petrec 40% din timp folosind o conexiune wireless, 33% din timp utilizând o conexiune 3.5mm și 24% din timpul lor utilizând USB pentru a-și conecta căsțile la joc8. Aceste căști oferă un sunet perfect surround 7.1 și C-Media Xear™, combinat cu EQ și lumini ce pot fi personalizate, prin intermediul OMEN Command Center, pentru a crea un sunet puternic și personalizat. Dotate cu o baterie care are o durată de viață de 30 de ore3, cu sistem de încărcare prin USB-C®  și cu un microfon care anulează zgomotul de fond, aceste căști sunt gândite pentru o imersiune wireless reală și sigură.

Mouse-ul wireless OMEN Vector dispune de cea mai rapidă încărcare USB-C® din lume2. Dorința de a avea o experiență wireless s-a extins si la mouse, cu aproape jumătate dintre gameri optând pentru un mouse wireless9. Cu o baterie care durează până la 10 ore după o încărcare de nici cinci minute – dar și cu o încărcare completă de 90 de minute pentru o durată de până la 180 de ore – gamerii pot pur și simplu încărca și intra în joc3. Acest mouse oferă o experiență de joc fără decalaje prin integrarea în OMEN Command Center pentru setări de finețe, conexiuni esențiale și lumină, cu un senzor wireless 16000 DPI Pixart PAW3335 și switch-uri mecanice Omron care rezistă la 50 de milioane de click-uri10.

Cu un design ergonomic, un grip de cauciuc rezistent și un cablu de calitate, acest mouse este prevăzut cu un loc de depozitare pentru receiverul USB, pentru a nu-l rătăci atunci când călătorești.

Tastatura compactă OMEN Wireless Spacer TKL are un design care oferă o postură ergonomică și, în același timp, ocupă puțin loc. Studiile arată că 60% dintre gameri consideră că este puțin probabil să aleagă o tastatură cu fir în viitor6. Gândită tocmai pentru această perioadă de tranziție, tastatura are funcționare duală și oferă libertatea de a juca wireless sau prin conexiune cu fir. Cu o capacitate de încărcare care susține până la 75 de ore de joc, o încărcare de cinci minute cu USB-C® generează șase ore de baterie fără suport de lumină, totul fiind monitorizat și controlat prin OMEN Command Center. Libertatea oferită de opțiunea wireless aduce, de asemenea, confort și precizie cu switch-urile silențioase, dar tactile, MX Cherry Brown10 , 100% anti-ghost și roll over pentru taste și cu suport de mână magnetic, detașabil pentru sesiunile lungi de gaming. 

Gândită pentru o experiență securizată prin criptarea AES Standard 128-bit, pentru prevenirea atacurilor cyber. 

PUTERE GRAFICĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Desktopul OMEN 30L duce performanța grafică la următorul nivel datorită plăcilor grafice  NVIDIA® GeForce RTX™ 3090, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 și NVIDIA® GeForce RTX™ 3070. Noile plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series – a doua generație RTX – sunt dotate cu noi RT Cores, Tensor Cores și multiprocesoare streaming, oferind imagini incredibile, rate de reîmprospătare a imaginii extrem de rapide și AI acceleration, pentru jocuri și aplicații creative. Susținut de arhitectura NVIDIA® Ampere, seria RTX 30 susține fără efort grafica la orice rezoluție, chiar până la 8k în etapa finală. GeForce RTX™ 3090, 3080 și 3070 reprezintă cel mai mare salt generațional GPU din istoria NVIDIA®.

 “Este foarte important să livrăm cea mai bună experiență de gaming posibilă”, a declarat Matt Wuebbling – vicepreședinte Global GeForce Marketing NVIDIA® – ”și de aceea suntem încântați că HP a adăugat plăcile grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series la Desktopul OMEN 30L, oferind gamerilor din întreaga lume o performanță uimitoare și a doua generație RTX.”

 ECOSISTEM DE GAMING DE TOP

 • Sunet surround 7.17 cu difuzoare de 53 mm cu noile căști OMEN Blast. Gândite să ofere o experiență plăcută datorită designului cu bureți mari îmbrăcați în piele premium, aceste căști au inclus un microfon retractabil care anulează zgomotul de fond. Flexibilitatea este garantată printr-un cablu aux de 3.5mm compatibil cu diverse console, în timp ce OMEN Command Center oferă posibilitatea de a crea și salva profile audio EQ.
 • Monitoarele de gaming HP X24i și HP X24ih își fac apariția în gama de display-uri de gaming entry level, ambele gândite cu un panel IPS cu unghiuri ultra-wide și culori reale și, în cazul X24ih, cu un suport care se ajustează pe înălțime. Cu o acuratețe excepțională și o rată de refresh de 144 Hz10, cu un timp de răspuns de 1 ms10 și cu AMD FreeSync™ Premium12 care conferă fluiditate jocului, aceste monitoare plasează gamerii mult în fața competiției.

***

 1. Requirements for full wireless functionality are Windows 10 and higher, OMEN Command Center (Voice, Audio, OCC). Limited wireless functionality PS4, Mac iOS, Chrome OS (Voice, Audio). Limited wired functionality Nintendo Switch, PS4, Xbox One (Voice, Audio, Wired).
 2. Based on HP internal testing. Compared to all gaming mice with a USB-C interface, up to 16,000 dpi with light off during charging and playing currently in the market as of 09/15/2020
 3. Actual battery life will vary depending on configuration and maximum capacity will naturally decrease with time and usage.
 4. Supported Devices: All Windows 10 based PCs (RS3 or later) will be supported by OMCC. This app should not install on any PCs which is not Windows 10 (RS3 or later). Support language: English/Arabic (ar)/ Chinese-S (zh-cn)/ Chinese-T (zh-tw) Croatian (hr)/ Czech (cs)/ Danish (da)/ Dutch (nl)/ Finnish (fi)/ French (fr)/ German (de)/ Greek (el)/ Italian (it)/ Japanese (ja)/ Korean (ko)/ Latvian (lv)/ Lithuanian (lt)/ Norwegian (no)/ Polish (pl)/ Portuguese (Portugal) (pt-pt)/ Russian (ru)/ Serbian (sr)/ Slovak (sk)/ Slovenian (sl)/ Spanish (es)/ Swedish (sv).
 5. HP Gaming D&A Study 2020
 6. Customer Insights from Consumer Accessories Gaming Study Feb. 2018
 7. Listening to personal stereo equipment or headsets at full volume for long periods can damage the user’s hearing. To reduce the risk of hearing damage, lower the volume and amount of time listening at full volume.
 8. OMEN Gaming Accessories Analysis (iHP-009i), March 2020
 9. OMEN Insiders. N=427. January ’19, GfK 2019
 10. All performance specifications represent the typical specifications provided by HP’s component manufacturers; actual performance may vary either higher or lower.
 11. Based on HP internal testing charging via USB-C, number of usage hours calculated with keyboard backlighting off. Actual battery life will vary with use and environmental conditions and will naturally decrease with time and usage.
 12. FreeSync™ Premium is only available when it is connected on Display port or HDMI. FreeSync is an AMD® technology enabled on FHD or QHD displays and is designed to eliminated stuttering and/or tearing in games and videos by locking a display’s refresh rate to the frame rate of the graphics card. Mandatory low framerate compensation and at least 120Hz refresh rate. AMD Radeon Graphics and/or AMD A-Series APU-compliant monitors with DisplayPort/HDMI Adaptive-Sync required. AMD 15.11 Crimson driver (or newer) required to support FreeSync over HDMI. Adaptive refresh rates var by monitor. More information is available at www.amd.com/freesync.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021