Update articol:

Huawei a prezentat soluțiile și produsele sale de top în cadrul expoziției Huawei Roadshow 2020 la București

Huawei Roadshow 2020 este o expoziție europeană a celor mai noi tehnologii dezvoltate de Huawei, care a ajuns în această lună la București.

Anul acesta, tema expoziției a fost ”5G – Bring New Value„. În cadrul acesteia, au fost prezentate soluțiile și produsele de top ale Huawei, cele mai bune practici de afaceri în domeniul 5G dar și cele mai recente smartphone-uri, tablete și dispozitive VR ale Huawei.

În cadrul expoziției au fost prezentate următoarele soluții: tur virtual al 5G truck cu ochelarii AR, 8k video streaming în timp real – datorită tehnologiei 5G, 5G sense glove – o experiență VR implementată cu ajutorul 5G; poate fi utilizată în sectorul industrial, în medicina la distanță, traininguri VR etc, 5G end devices pentru consumatori, Fotbal de masă – cu ajutorul 5G și Cloud VR, Ascbot AI Robot Car – Echipată cu Atlas 200 DK (mașina robot AscbotAI poate implementa funcții precum conducerea autonomă pe bază de linie, evitarea autonomă a obstacolelor și urmărirea obiectelor), echipamente 5G, soluție pentru educație la distanță.

”Inovația ne-a adus în poziția de lider al tehnologiei 5G. Această tehnologie are o viteză de dezvoltare care depășește imaginația, operatorii globali de top punând în aplicare implementarea comercială a rețelelor 5G mai rapid ca niciodată”, au spus reprezentanții Huawei.

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (05/08/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

UCM RESITA S.A. (UCM) (05/08/2021)

Depunerea Planului de reorganizare al debitoarei U.C.M. Resita S.A.

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (05/08/2021)

Preluarea SNN a licentei de concesionare Tulghes-Grinties

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (04/08/2021)

Tranzactii parti afiliate - EFSA si OPCOM