Update articol:

Huawei va lucra cu un startup de camioane autonome pentru afaceri de logistică portuară inteligentă

Compania chineză Huawei dezvoltă drumuri inteligente care “vorbesc” cu mașinile fără șofer

Pe 17 ianuarie, Huawei și Trunk, o companie startup chineză axată pe camioane autonome, au început un parteneriat pentru cercetare și dezvoltare și promovarea pe piață a produselor legate de porturile inteligente.

Semnarea acordului va aprofunda și mai mult parteneriatul după o colaborare îndelungată între cele două companii din domeniul porturilor inteligente, a spus Trunk. Ele vor colabora la dezvoltarea și validarea soluțiilor de referință pentru condusul inteligent și la extinderea pieței din acest domeniu.

A fost dezvăluit, în același timp, primul proiect de port inteligent co-dezvoltat de Huawei și Trunk. În zona Beijiang a portului Tianjin, un camion cu conducere autonomă, echipat cu platforma de calcul inteligentă de conducere MDC (Mobile Data Center) a Huawei, a efectuat cu succes o operațiune de transport sub instrucțiunile uniforme furnizate de TOS (sistemul de operare a terminalului). A finalizat multe acțiuni specifice, cum ar fi planificarea traseului, parcarea precisă și răspunsul la obstacole în absența intervenției umane.

În calitate de furnizor de soluții de transport rutier autonom, Trunk a continuat să promoveze utilizarea comercială a tehnologiilor sale în zona de logistică portuară.

Pe 2 noiembrie 2020, Truck a anunțat că a predat 13 camioane autonome Portului Ningbo-Zhoushan, atingând o viteză record în volumul de producție a camioanelor cu conducere autonomă.

Luna trecută, startup-ul a încheiat un acord cu WorldEx, cel mai mare furnizor de servicii integrate de logistică din China, pentru a face echipă la construirea unei platforme de cooperare industrială pentru afaceri de logistică portuară inteligentă și la promovarea aplicațiilor noilor tehnologii relevante utilizând sistemul de informație logistică inteligent WorldEx și sistemele inteligente Trunk de conducere și transport.

Advertorial

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

DAFORA SA (DAFR) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

ROMCAB SA (MCAB) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020