Update articol:

Hubert Thuma, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov: Vrem să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată

Digitalizarea reprezintă soluţia pentru o administraţie performantă, consideră noul preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma.

“Ilfovul este un judeţ atipic pentru România, cu un potenţial imens şi resurse multiple de dezvoltare. Dar cea mai de preţ resursă sunt oamenii. Ambiţia noastră este să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată pentru ilfoveni, care stau în centrul acestui proiect. Ne dorim să aducem Consiliul Judeţean mai aproape de aceştia, la doar câteva click-uri distanţă. (…) Nevoile locuitorilor judeţului nostru impun o modernizare a administraţiei, care trebuie să fie în ton cu standardele societăţii actuale. Ne preocupă rezultatele care oferă o viaţă mai bună cetăţenilor. Ne vom asigura de faptul că toţi ilfovenii pot beneficia de oportunităţile pe care le aduce internetul, indiferent de vârstă sau de localitate”, a transmis Hubert Thuma, printr-un clip video postat luni pe Facebook.

Potrivit lui Thuma, digitalizarea este soluţia pentru o administraţie diferită,  performantă, care să ofere servicii de calitate.

Hubert Thuma mai spune că implicarea activă a cetăţenilor în deciziile de interes public constituie o prioritate: “Suntem deschişi spre idei noi, pentru că dorim să facem din Ilfov un loc în care merită să trăieşti, să locuieşti şi să investeşti (…). Ideea noastră de administrație este transformarea Ilfovului într-un județ cu birocrație care tinde spre zero, cu acces facil la serviciile publice, iar digitalizarea reprezintă un răspuns la toate acestea”.

Ieri, în prezența premierului Ludovic Orban, a prefectului Daniel Zamfir, dar și a echipei de consilieri, Hubert Thuma a depus jurământul la preluarea mandatului de Președinte al Consiliului Județean Ilfov.

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (28/03/2023)

Convocare AGAO 27.04.2023

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (28/03/2023)

Convocare AGOA 29/30.04.2023

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (28/03/2023)

Schimbarea Depozitarului activelor

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (28/03/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

UZTEL S.A. (UZT) (28/03/2023)

Procedura insolventei la cererea debitorului