Update articol:

Hugo Araujo este noul CEO al SIBS Romania

SIBS

Începând din data de 7 aprilie 2021, Hugo Araujo este noul CEO al SIBS Romania, una dintre cele mai importante companii europene din sectorul plăților. Scopul său este de a consolida poziția SIBS Romania de partener preferat pentru soluții de plată și de a simplifica viața de zi cu zi a utilizatorilor din România și din regiune, prin oferirea unor servicii de plată inovatoare, sigure și fiabile, potrivit unui comunicat de presă.

Hugo Araujo are o experiență de 20 de ani pe piața de plăți, iar în ultima perioadă a deținut poziția de General Manager SIBS International.

„Sunt încântat să-mi asum conducerea SIBS Romania, conștient de toate provocările pe care le avem în față. Sunt sigur că toată experiența acumulată de-a lungul carierei de 20 de ani în sectorul plăților va avea o mare valoare pentru dezvoltarea SIBS Romania. Compania are cel mai valoros activ și anume echipa sa, cu care a obținut succese mari până acum. Sunt sigur că, împreună, vom realiza mult mai mult pentru a oferi pieței din România și din regiunea CEE cele mai inovatoare, sigure și fiabile metode de plată ”, a declarat Hugo Araujo.

Sub noua conducere, compania are în plan să continue dezvoltarea portofoliului existent de servicii de plată, dar și să investească în crearea și implementarea de soluții digitale noi, bazate pe capabilitățile și tehnologiile de top ale SIBS, oferind soluții personalizate pentru fiecare partener, atât din zona de banking cât și de retail.

***

SIBS Romania este cel mai mare third party processor din Estul Europei și oferă o gamă largă de servicii și produse, inclusiv servicii de procesare plăți, emitere și personalizare carduri, outsourcing ATM și POS, servicii 3D Secure, platforme de wallet și soluții complete de fidelizare pentru banking și retail, cu operațiuni în România și pe alte piețe, precum Moldova, Serbia, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Lituania.

BVBStiri BVB

AAGES S.A. (AAG) (05/05/2021)

Alocare actiuni cu titlu gratuit pentru angajatii AAGES

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (05/05/2021)

Raportare detineri peste pragul de 5% din totalul drepturilor de vot

ALRO S.A. (ALR) (05/05/2021)

Notificare depasire prag de 5 %

ELECTROARGES SA (ELGS) (05/05/2021)

Numire Vicepresedinte Consiliu de Administratie - versiune limba Engleza

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. (ALU) (05/05/2021)

Intalnire investitori si analisti in 07 mai 2021