Update articol:
Plasamentul privat a fost închis anticipat și suprasubscris cu 23% (Tradeville)

iHunt Technology a atras 7 milioane lei, printr-o emisiune de obligațiuni, la o dobândă de 8,75%

Obligațiunile iHunt intră la tranzacționare mâine

TradeVille a încheiat pe 26 ianuarie în mod anticipat in condițiile unei suprasubscrieri cu 23% plasamentul privat de obligațiuni corporative denominate în RON emise de iHunt Technology, companie românească de tehnologie specializată in comercializarea de telefoane mobile, gadget-uri și accesorii listată pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București la categoria AeRO – Premium (simbol HUNT), potrivit unui comunicat.

Obligațiunile emise în cadrul plasamentului privat (simbol HUNT25) au scadența la 4 ani și o rată anuală fixă a cuponului stabilită de emitent de 8,75% plătibilă semestrial. Au fost oferite 70.000 de obligațiuni cu o valoare nominală de 100 RON/obligațiune. Valoarea plasamentului a fost de 7 milioane lei, valoarea totală a subscrierilor efectuate fiind de 8.627.900 RON.

Plasamentul privat a fost suprasubscris încă din prima zi, fiind încheiat în mod anticipat după o suprasubscriere cu 23%. Majoritatea subscrierilor au fost făcute online prin platforma de tranzacționare TradeVille.

iHunt Technology va face demersurile necesare listarii obligațiunilor HUNT25 pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, listarea urmând să fie realizată de TradeVille în calitate de Consultant Autorizat.

Cezar Cătălin Stroe, Director General, iHunt Technology, a spus: “ Încheiem cu succes a doua emisiune de obligațiuni iHunt, aceasta fiind suprasubscrisă tot din prima zi. Succesul noii emisiuni de obligațiuni consolidează încrederea investitorilor în strategia iHunt de creștere profitabilă și accelerează deschiderea de noi piețe de desfacere. Reconfirmarea încrederii investitorilor cu această nouă rundă de obligațiuni va conduce la o dezvoltare mai rapidă a brandului iHunt și totodată intrarea pe alte game de produse noi.”

Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille, a spus: “Cu două oferte intermediate de TradeVille până la finalul lunii ianuarie, anul 2021 debutează în forță și are toate șansele să devină cel mai bogat în oferte de până acum. Observăm că atât antreprenorii cât și investitorii devin din ce în ce mai interesați de această sursă de finanțare, respectiv de plasare a economiilor, care în țările din Vest este folosită deja de sute de ani. Avem acum ocazia să captăm această energie fantastică și să o folosim pentru a susține dezvoltarea unor campioni naționali. TradeVille își continuă astfel misiunea de democratizare a capitalismului și le mulțumește antreprenorilor și investitorilor că aleg în număr din ce în ce mai mare această cale către prosperitate.”

Fondată în 2015, iHunt Technology comercializează pe piața românească telefoane mobile, gadget-uri și accesorii atât sub brandul propriu, cât și din portofoliul altor producători. Ponderea principală de aproximativ 90% din cifra de afaceri o au vânzările de telefoane mobile. Dacă inițial se concentra pe distribuția de telefoane mobile sub branduri străine, începând din 2018 strategia companiei s-a mutat către vânzarea de telefoane mobile sub marca proprie, acestea având în prezent o pondere de 95% din totalul veniturilor obținute.

În primele 9 luni din 2020, iHunt Technology a înregistrat o cifra de afaceri de 26,65 milioane RON, în creștere cu 62% comparativ cu perioada similară din 2019, în timp ce profitul net obținut a fost de 3,87 milioane RON. Cu ocazia publicării rezultatelor financiare, compania a remarcat creșterea vânzărilor pe seama diversificării și a adaptării continue a portofoliului de produse la piața țintă.

iHunt Technology a fost primul retailer online și brand românesc de telefoane mobile listat la Bursa de Valori București (în iulie 2019). Acțiunile HUNT s-au apreciat cu 41% în 2020, capitalizarea bursieră a companiei fiind în prezent de peste 63 milioane RON.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021