Update articol:

Impact a înfiinţat Impact Alliance Moldova, companie de construcții responsabilă de toate proiectele grupului din zona Moldovei

impact Sursa foto: Facebook

Impact a înfiinţat societatea Impact Alliance Moldova, companie de construcții responsabilă de toate proiectele grupului din zona Moldovei.

Astfel, după integrarea constructorului RCTI și înființarea propriei companii de arhitectură și design în 2022, IMPACT continuă procesul de integrare pe verticală prin înființarea Impact Alliance Moldova, compania de construcții ce va gestiona proiectul GREENFIELD Copou din Iași și alte proiecte pe care grupul le va dezvolta în regiune.

Noua companie va construi sustenabil proiecte rezidențiale de mari dimensiuni, va utiliza forță de muncă locală și va achiziționa materiale și servicii de la furnizori locali, ceea ce va duce la crearea unui întreg ecosistem economic în zona, generând venituri la bugetul local, potrivit Impact.

Grupul IMPACT are în portofoliu companii care dezvoltă proiecte rezidențiale de anvergură în marile orașe din țară și care oferă clienților servicii integrate de administrare și mentenanță a proprietăților, de brokeraj de credite, design interior și servicii de închiriere și vânzare a imobilelor.

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași a înregistrat în data de 25 ianuarie 2023 înmatricularea societății IMPACT ALLIANCE MOLDOVA  S.R.L.

BVB | Știri BVB