Update articol:

IMPACT beneficiază de serviciile de Market Maker al Emitentului oferite din partea Raiffeisen Bank International

IMPACT Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București, va beneficia, din data de 28 septembrie 2023, de servicii de Market Maker al Emitentului oferite de către Raiffeisen Bank International. IMPACT este listată la Bursa de Valori București din anul 1996, potrivit unui comunicat.

Ne dorim ca parteneriatul cu Raiffeisen Bank International să crească accesul la acțiunile Impact și, ca atare, lichiditatea acestora, în favoarea acționarilor actuali și viitori. Împreună, vom continua să creștem gradul de cunoaștere al companiei în rândul investitorilor, precum și a potențialului investițional și oportunitatea investiției în acțiunile IMPACT.” a declarat Constantin Sebeșanu, CEO IMPACT Developer & Contractor.

“Suntem încântați să fim implicați în evoluția Impact Developer & Contractor S.A. la Bursa de Valori București. În calitate de Market Maker, suntem mândri să facilităm lichiditatea în una dintre companiile pioniere pe piața din România și suntem siguri că vom aduce valoare adăugată prin oferirea de adâncime pieței pentru toți participanții la piață. Apreciem foarte mult încrederea acordată companiei și expertizei noastre.”, a declarat Guenther Kornfellner, Equities & Derivatives Trader la Raiffeisen Bank International.

IMPACT Developer & Contractor este listată pe segmentul principal al Bursei de Valori București, la categoria premium. În ultimii 5 ani, investiția în acțiunile IMPACT a adus un câștig dublu comparativ cu câștigurile generate de indicele BET; raportat la ultimii 10 ani, câștigurile sunt de 20 de ori mai mari.

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25.09.2023-29.09.2023

AAGES S.A. (AAG) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25-29 septembrie 2023

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF ENERGIE PATRIA-TRADEVILLE (PTENGETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (02/10/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGOA, convocata pentru data de 18/19.10.2023