Update articol:

IMPACT finalizează LUXURIA Residence, primul proiect rezidențial din București certificat BREEAM Excellent

IMPACT Developer & Contractor a finalizat integral ansamblul LUXURIA Residence, primul proiect rezidențial din București certificat BREEAM Excellent, cu o valoare totală curentă estimată la 150 milioane Euro, potrivit unui comunicat.

Întregul condominiu, contractat peste 50%, însumează nouă clădiri cu 630 de apartamente, 728 de locuri de parcare subterane, 9.650 de metri pătrați de spații verzi, centru de fitness, două lounge-uri, recepție și locuri de joacă pentru copii.

IMPACT a realizat recepția ultimei faze din LUXURIA Residence, acesta devenind astfel primul ansamblu rezidențial complet finalizat din zona Expoziției, o zonă care, datorită poziționării extrem de atractive la nivelul Capitalei, se află în plin proces de reviriment urban, cu numeroase proiecte în curs de dezvoltare sau anunțate pentru următorii ani.

“LUXURIA Residence este un ansamblu verde în oraș, aproape de centru, un parc între parcuri. Un cartier cu un mix de caracteristici unice, greu de găsit în oraș, chiar și luate individual, LUXURIA a fost conceput pentru a oferi un standard înalt de calitate a vieții în cel mai nou pol de dezvoltare al orașului, obiectiv pe care l-am îndeplinit în ciuda provocărilor generate de contextul pandemic. Suntem foarte bucuroși să conturăm o nouă comunitate în zona Expoziției, aflată în creștere. Ultimele două clădiri ale ansamblului, recepționate la sfârșitul anului trecut, completează perfect cadrul armonios pe care l-am gândit pentru rezidenți, adăugând și spații de joacă pentru copii, atât în exterior, cât și în interior.”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor SA.

În dezvoltarea ansamblului LUXURIA Residence, IMPACT a acordat o importanță deosebită sustenabilității construcțiilor și stării de confort a rezidenților, fiind primul ansamblu rezidențial din București care îndeplinește criteriile de certificare BREEAM Excellent. BREEAM Excellent este cel mai complex proces de certificare la nivel internațional, ce recunoaște valoarea proiectului pe toată durata ciclului de viață construit, analizând sustenabilitatea soluțiilor din proiecte.

BVB | Știri BVB

ARMATURA S.A. (ARM) (19/01/2022)

Calendar financiar 2022

ELECTROARGES SA (ELGS) (18/01/2022)

Modificare Ordine de Zi AGEA si AGOA din 31.01/01.02.2022

MECANICA FINA SA (MECE) (18/01/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

AQUILA PART PROD COM (AQ) (18/01/2022)

Convocare AGA O & E 23.02.2022