Update articol:

Incendiu uriaș la marginea Bucureștiului (vezi foto)

 

Zeci de pompieri intervin, în aceste momente, la un incendiu uriaș care a izbucnit la un depozit din apropierea Șoselei de Centură a Capitalei. Depozitul se ocupă cu ambalarea și distribuția orezului, iar în interior se află și substanțe explozibile, potrivit ISU București – Ilfov.

Incendiul a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură, iar suprafața afectată este de aproximativ 5.000 mp,  informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Este o ardere puternică, cu degajare de fum. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile, precizează ISUBIF.

Nu sunt persoane rănite.

Se acționează în mod preponderent din exterior și de la înălțime, există risc de prăbușire a halelor. În acest moment, acționează 24 de autospeciale de stingere și se suplimentează cu 5 autospeciale.

Intervenția este condusă de inspectorul-șef ISUBIF și a fost emis un mesaj de tip RO-Alert. Potrivit ISUBIF, au fost afectate mai multe silozuri de depozitare.

Este vorba despre o firmă al cărei obiect de activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului.