Update articol:

Inspectorii antifraudă au dat amenzi de 8,44 milioane de lei unor firme din Dragonul Roșu

Sursa Pixabay

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au dispus 12 avertismente și 674 de amenzi în cuantum total de 8,44 de milioane lei, unor firme din incinta  centrului comercial Dragonul Roșu din localitatea Voluntari (jud. Ilfov), deoarece au constatat încălcări ale legislației financiar-contabile.

În perioada 5 noiembrie – 10 decembrie, inspectorii antifraudă au controlat 464 de firme din Dragonul Roșu.

De asemenea, au dispus  confiscarea de numerar, venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 592.655 lei.

Acțiunile de monitorizare și control ale inspectorilor antifraudă vor  continua în perioada următoare pentru destructurarea lanţurilor  tranzacţionale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea  obligaţiilor fiscale şi pentru reducerea evaziunii fiscale, în vederea atingerii obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată, potrivit unui comunicat de presă.

Controalele antifraudă vor viza domeniile comerciale cu risc semnificativ  de neconformare fiscală, care înregistrează creșteri sezoniere specifice sărbătorilor de iarnă, precum: comerțul en gros și en detail cu legume-fructe, producția și comercializarea cărnii prin intermediul carmangeriilor și depozitelor de carne, comercializarea de jucării, îmbrăcăminte, băuturi ș.a.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL